Bu Monitör Nasıl ? Almayı Düşünüyorum

o laptopla 1440p zor olur, tcl miniled 300 hz olanı al bence
laptopun kendi ekranı 2k ondan dolayı bir de daha sonrasında kasa dizmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bundan dolayı hz az daha yüksek olursa iyi olur demiştim yoksa çok önemli değil. Bundan dolayı philipsh ya da aoc Q27G4ZR modeline daha yakınım

Garantiye index bakıyorsa, index iyiydi. Bayağı yardımcı oluyorlardı. Şuan nasıldır bilmiyorum. Ona biraz fazla kusurlu model gelmiş, o kadar esnemesi normal değil. Plastiği kötüdür gene kaliteli monitörlere kıyasla esnerde ona fazla kötü gelmiş. Bak mavi ve yeşiller çok doygun demiş aynı muhabbet bendede vardı. Renkleri doygun aslındada, o renk doygunluğu bazı renklerde geçerli, bazı renkleri fazla patlatıyor. Oda koyu renklerde kontrastı azaltıyor. Oda görüntüde bazı yerler iyiyken bazı yerleri kötü yapıyor. Mesela şeyden anlaşılıyor G5 konusunda yana G5 koymuş KTC'nin beyazı biraz sarıya kaymış mesela, tam kameradan anlaşılmıyorda dikkatli bakınca anlaşılıyor. G5'te Aşşağıda LG'den iyi hâle getirdim renkleri ayar yaparak demişte, gene memnun değilmiş.
Fiyatı uygun olsa da bu model pas geçilmeli daha iyi modeller var

Fiyatı uygun olsa da bu model pas geçilmeli daha iyi modeller var
Ben miniled dışı alınmaması taraftarıyım zaten. 24G54'e bakıyorumda günlük kullanım için pek etmez gibi geldi bana senin görüşün ne ? QD yok, HVA değil. Nit ve hz problem değilde diğerleri kötü olur gibi.

KTC H27E6 kağıt üstünde mükemmel. Çok parlak 2K flicker-free sRGB DCI-P3 Adobe RGB %100 kapsıyor. Her türlü yöne dönüyor vs. ama 8 bin lira bandına kadar düşüyor. Burada bir kere kıllanmak lazım.

Ben miniled dışı alınmaması taraftarıyım zaten. 24G54'e bakıyorumda günlük kullanım için pek etmez gibi geldi bana senin görüşün ne ? QD yok, HVA değil. Nit ve hz problem değilde diğerleri kötü olur gibi.
O kadar giriş seviyesi de alınmaz biraz bütçe artırmak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled alırken nelere bakmak gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,136
Üyeler
202,520
Son üye
koray_t0