Yalan Söyledim Yks..

Bir ata sözü söyleyeceğim ve binlerce sözden daha etkili olacak "yalancının mumu yatsıya kadar yanar"

Söyledim daha demin babam huc bir şey demedi nerdeyse telefon bilgisayarı azaltıp daha iyisini yapacan dedi sadece kızmadı bide dershaneyede söyledim oda bişey demedi

icim rahatladı vallahi billahi
Verebileceği en iyi tepkiyi vermis

Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim

Yani öncelikle 45K öyle çok kötü bir sonuç değil ki baban 20K yı övüne övüne her yerde anlatıp herkese göstermiş ise 45K ya bak “en kötü ihtimal ile” tamam der geçer di şahsen 20K yı o kadar öven bence 45K yada “benim oğlumda 45K yaptı” derdi yani ballandırarak anlatmazdı sadece yani yalan söylemen çok saçma olmuş

Bir diğer konu ise “en kötü dersimi söyledim yüzümdeki ifadeyi görümce yalan söyledim” demişsin bu nasıl mantık ? Bir insan mesela fizikten 10 doğru 30 yanlış yaptı diyelim bu matematikten 40 net yapamayacağı veya daha doğrusu diğer derslerinin de en kötüye yakın bir net sayısı yaptığı anlamına gelmiyor ki ? Niye yalan söyleme ihtiyacı duydun aşırı saçma

Ayrıca dershaneye gitmek istemeyebilirsin tamamda “Özel hoca” istemek nedir ? Sen çok fazla sosyal medyaya mağruz kalmışsın kişiyle alakalı bir şeyi öğrenip öprenmemesi isterse özel hoca tutsun bir şey değişmezki yani yapan kişi normal youtube videolarınıda izleyebilri ki zaten daha iyi bence çünkğ youtube’da kendi alanında profesyonel onlarca öğretmen var kendine en iyi anladığını seçebilirsin ayrıca her şey ücretsiz ve daha esnek bir zaman ve plan sunuyor sana internet

Yani bence çok saçma bir şey yapmışsın

Yani öncelikle 45K öyle çok kötü bir sonuç değil ki baban 20K yı övüne övüne her yerde anlatıp herkese göstermiş ise 45K ya bak “en kötü ihtimal ile” tamam der geçer di şahsen 20K yı o kadar öven bence 45K yada “benim oğlumda 45K yaptı” derdi yani ballandırarak anlatmazdı sadece yani yalan söylemen çok saçma olmuş

Bir diğer konu ise “en kötü dersimi söyledim yüzümdeki ifadeyi görümce yalan söyledim” demişsin bu nasıl mantık ? Bir insan mesela fizikten 10 doğru 30 yanlış yaptı diyelim bu matematikten 40 net yapamayacağı veya daha doğrusu diğer derslerinin de en kötüye yakın bir net sayısı yaptığı anlamına gelmiyor ki ? Niye yalan söyleme ihtiyacı duydun aşırı saçma

Ayrıca dershaneye gitmek istemeyebilirsin tamamda “Özel hoca” istemek nedir ? Sen çok fazla sosyal medyaya mağruz kalmışsın kişiyle alakalı bir şeyi öğrenip öprenmemesi isterse özel hoca tutsun bir şey değişmezki yani yapan kişi normal youtube videolarınıda izleyebilri ki zaten daha iyi bence çünkğ youtube’da kendi alanında profesyonel onlarca öğretmen var kendine en iyi anladığını seçebilirsin ayrıca her şey ücretsiz ve daha esnek bir zaman ve plan sunuyor sana internet

İnternet ile çalışan herkes kazancak diye bir şey yok benim işime böylesi geliyor YouTubexen ders çalışmayı sevmiyorum

Allah sana da akıl fikir versin

Son düzenleme:
günler YKS 2026 da sayısalda 45k ya girdim ve sonuclar açıklanınca babama ilk başta en kötü dersimi söyledim ve verdiği tepkinin çok kötü olduğunu görünce ona gerçek sonucum yerine 20 bin dedim. Amacım dershaneye gitmeyip özel derse gidip hocama bunj anlatıp MSÜ de iyi bir derece yapıp babama gerçeği söylemekti ama ancak işler hiç öyle gitmedi babam sonucmu neredeyse tüm ilçeye yaydı insanlara benim kusursuz hazırladığım sahte sonucu gösterdi. Şimdi ise planlarim suya düştü çünkü babam beni dershaneye verecek ve dershane muhtemelen sonucu istecek ve oradaki doğrulama kodundan dogrulucak ve gerçek sonucu görecek benim tek derdim babamin uzulmemesi başka bir şey değil gerçekten. Yaptığım şeyin aşırı abartı olmadığını biliyorum 300k yapıp 30k deyip yurt yerine otelde kalan bile varmış. ama yine yanitlarda yaptığıniz çok yanlış gibi klasikleri duymak istemiyorum terslicekseniz kapatalım konuyu gerçek öneriniz nedir acaba dershaneye gerçeği açıklamak ve babamdan gizli tutmalarını soylemek mi yoksa babama söylemek mi direkt. (not dershane yöneticilerinden birine sonucmu gösterdim sahte olduğunu anlamadı) 3. seçenek ise alttaki kod ile oynayıp doğrulamayi engellemek ama ben bunu istemiyorum şahsen bıktım artık yalandan içimi darlıyor.
hocam gene bir yalan patlat yerleştirmede obp kırılmış 45 olmuş görmemişim dersin ( baban dershane hocalarına durumu sordurtursa orda gene patlarsın ama hocalarına ikaz edersen gizli kalmasını yırtarsın belki ) .
Bana kalırsa 45k iyi bir derece nerden baksan büyük şehirlerde güzel mühendislikler geliyor , bu tabi senin kararın .

Öyle oldu dershane hocasida zaten yine sınıfın icindesin sorun yok dedi bende bilmiyorum hocam kusura bakmayin dershaneye almasanizda haklısınız dedim
Baban tahmin ettiğim tepki ivermiş , iyi ki uzatmadan söyledin

babanla arada tekrar konuş , belki kırılmıştır ondan tepki vermemiştir belli olmaz.
Şunu bile düşünüyordur ,elaleme böyle böyle dedim neolacak şimdi.
Git konuş gerekiyorsa söyle elaleme kaldıysak ohoo işimiz var de . Hele elalemin lafıyla iş yapacaksak ayvayı yedik de :D

Dershane senin bırakır mı ya

Geri