Grundıg OLED 65go990a 65inc 56.300 TL

Hayir teknik servis 2 kere gelip 2sinde de cihaz degisimi karari verdi. Genel merkez 2 kere reddetti.

Daha sonra genel merkezdeki yetkili birinin mesajini direkt iletti bana teknik servis elemani. Kisaca sunu diyor: "Urun arizali degil biz oraya VRR'ı hava olsun diye yazdik. Urun degisimi yapilsa da ayni sorun olacak, illa VRR kullanmak istiyorsa 30 fps sabit veya 60 fps sabit modda kullanabilir." Zaten sabit fps kullansam ismi Variable Refresh Rate olan bir ozelligi neden acayim :D.

Tuketici hakem heyetine tasidim ben de konuyu, bekliyorum hala.

Ha bu televizyonu önermedigim anlamina mi geliyor? Hayir. Cihazi keyifle kullaniyorum, ses ve goruntu kalitesi mukemmel. VRR olmazsa olmaz demiyosaniz 50-60 bin tl bandında bence hala alinabilir bir cihaz. Oled farkini gunluk kullanimda ciddi hissettiriyor.

VRR sorunu gercekten benim tv de arizali degil de tum cihazlarda bu sekilde entegre edilememis bir ozellikse bu sekilde kullanacagim ben.
ben ps5 gta 6 için falan düsünmüştüm iş görmez sadece dizi film icin oled alınmaz.

Oled ne olursa olsun yanma riskinden dolayı beni itiyor. Sony True RGB Led teknolojisini piyasaya sürdü. Gerçek anlamda oled alternatifi olmuş incelemelerden anladığım kadarıyla. Bizim piyasaya da biraz uygun bir fiyattan girse keşke.

hocam o e-postayı kişi adlarını kapatarak buraya yönlendirebilir misiniz? Bu şekilde bir duruma thh bir miktar bedel iadesi kararı verebilir. diğer kullanıcılar da bunu kullanarak bedel iadesi alarak daha ucuza kapatabilir. ben de bu modeli almayı düşünüyorum işimize yarar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,740
Üyeler
201,567
Son üye
rifatgnclogl
Geri