Bilgisayar Toplamaya Nasıl Başlamalıyım

Batuitch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
merhabalar eski sistemimi falan sattım suan elimde 20k para var ekran kartı almak istiyorum vatanda taksitli falan 9070xt gördüm 36kya 3-6ay vadesiz taksit ve suan ekran kartını alırsam baska parca alamayacagım diger islemci anakartı falanda kasımda almayı düsünüyorum indirimlerde falan ekran kartlarına zam gelme ihtimali varmıdır ilk hangi parcaları toplamakla baslamalıyım bu arada elimde msi a850g psu var + sogutucumda frostcommander 140

Son düzenleme:
@HacıSOFU 9070xt alınır mı? hocam ve cok fazla driver sorunu fln varmıs dogrumu

Ortalama 4 5 aydır belki daha fazladır 9070xt kullanıyorum.
Henüz driver sorunu hiç yaşamadım.

Bence önceliğin ekran kartı ve ram olsun.
Zamlanırsa en çok bunlar zamlanır.

Diğer parçaları zamanla indirim kovalayarak alabilirsin

Ekran kartlarında zaten şu an fiyatlar zamlı, her geçen gün de yeni zam açıklanıyor. Fırsat varsa 9070XT almaya; alın. Driver sorunu falan yok.

Sonrasında da yanına gaming gecesinden bir 270K Plus + güzel bir Z890 anakart çekin.

Tertemiz.

merhabalar eski sistemimi falan sattım suan elimde 20k para var ekran kartı almak istiyorum vatanda taksitli falan 9070xt gördüm 36kya 3-6ay vadesiz taksit ve suan ekran kartını alırsam baska parca alamayacagım diger islemci anakartı falanda kasımda almayı düsünüyorum indirimlerde falan ekran kartlarına zam gelme ihtimali varmıdır ilk hangi parcaları toplamakla baslamalıyım bu arada elimde msi a850g psu var + sogutucumda frostcommander 140
şuan bence zaten güç kaynagı ve sogtucun hazırsa

2.elden 7500f ler çok ucuz

birde anakart çöz b650 yada 850

rami al 2.el güzel fiyata çözersin 20 bin tl nin altına getirirsin

hemen vatandan 9070xt yi çekersin tertemiz toplamış olursun sistemini

şuan bence zaten güç kaynagı ve sogtucun hazırsa

2.elden 7500f ler çok ucuz

birde anakart çöz b650 yada 850

rami al 2.el güzel fiyata çözersin 20 bin tl nin altına getirirsin

hemen vatandan 9070xt yi çekersin tertemiz toplamış olursun sistemini
Ekran kartlarında zaten şu an fiyatlar zamlı, her geçen gün de yeni zam açıklanıyor. Fırsat varsa 9070XT almaya; alın. Driver sorunu falan yok.

Sonrasında da yanına gaming gecesinden bir 270K Plus + güzel bir Z890 anakart çekin.

Tertemiz.
Ortalama 4 5 aydır belki daha fazladır 9070xt kullanıyorum.
Henüz driver sorunu hiç yaşamadım.

Bence önceliğin ekran kartı ve ram olsun.
Zamlanırsa en çok bunlar zamlanır.

Diğer parçaları zamanla indirim kovalayarak alabilirsin
vatandakinin sabah indirmi bitmişti simdi görmem güzel oldu ve işlemciyi 2.el arkdasım10a 7800x3d alcam kasamda beyaz renk lancool216 sizce beyazmı alayım ekran akrtnıda yoksa diger parcalaramı bütce ayırayım

vatandakinin sabah indirmi bitmişti simdi görmem güzel oldu ve işlemciyi 2.el arkdasım10a 7800x3d alcam kasamda beyaz renk lancool216 sizce beyazmı alayım ekran akrtnıda yoksa diger parcalaramı bütce ayırayım
hocam zaten çok iyi bir bütçen yok sanırım ,birde beyaz sistem için ekstra para vermek ne kadar mantıklı sence ?

bence 10 bine çok güzel rakam onu kaçırma

anakartta ona uygun 8 bine çözersin

bir ram kalır

ekran kartıda artık beyaz yada siyah bakmayacasınız ne bulursna ucuza alacaksınız artık yapacak bir şey yok fiyatlar ortada gönül ister eski fiyatlar olsun beyaz alın ama indirimide kaçırmayın derim ben gene kendi tercihiniz

hocam zaten çok iyi bir bütçen yok sanırım ,birde beyaz sistem için ekstra para vermek ne kadar mantıklı sence ?
parca parca toplayacagım suanda ekran kartıyla kasım indirimlerindende güzel düsürürsem ordan 65 70k gibi düsüncem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence 10 bine çok güzel rakam onu kaçırma

anakartta ona uygun 8 bine çözersin

bir ram kalır

ekran kartıda artık beyaz yada siyah bakmayacasınız ne bulursna ucuza alacaksınız artık yapacak bir şey yok fiyatlar ortada gönül ister eski fiyatlar olsun beyaz alın ama indirimide kaçırmayın derim ben gene kendi tercihiniz
hocam indirim bitti sanıyordum bende tesekkürler tekrardan

Doğru kredi kartı seçimiyle başlayabilirsin

Geri