PlayStation 5 Satıcı Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhaba,

Hepsiburada üzerinden Playstation5 alacağım daha önce bir satıcıdan almış ve sorun yaşamamış alıcı var mı ? Yada önerebileceğiniz satıcı var mı ?

Ben Ağustos 2017'de PS4'ü, Mart 2023'te de PS5'i Hepsiburada üzerinden Yasin Elektronik satıcısından aldım. Fiyatı şu an dijital sürüm tek kol 34.500 TL.

fly technology mağazası oldukça güvenilir. fiyatlar şu an nasıl bilmiyorum ama benim aldığım dönemde baya rekabetçilerdi

fly technology mağazası oldukça güvenilir. fiyatlar şu an nasıl bilmiyorum ama benim aldığım dönemde baya rekabetçilerdi
Şuan hala en çok satan o normal satıcılarda 36.000 civari iken orada 38.000 civarı satıyor bende sanırım buradan alıcam

konsolking var beylikdüzünde tavsiye ederim sağlam adamlar malının arkasında ne zaman arasam açtılar

Şuan hala en çok satan o normal satıcılarda 36.000 civari iken orada 38.000 civarı satıyor bende sanırım buradan alıcam

Kadıköy Kahraman Konsol var. Peşin alımda PS5 Dijital Sürüm tek kol çok uyguna geliyor ama taksitle alırsan e-ticaret siteleriyle aynı hesaba geliyor.

konsolking var beylikdüzünde tavsiye ederim sağlam adamlar malının arkasında ne zaman arasam açtılar
İnternet satışları mevcut mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kadıköy Kahraman Konsol var. Peşin alımda PS5 Dijital Sürüm tek kol çok uyguna geliyor ama taksitle alırsan e-ticaret siteleriyle aynı hesaba geliyor.
Sahibinden de bulabildim site bulamadım.Sahibinden de olan fiyatı da hepsiburadakilerle aynı gibi

İthalatçı garantili alınacağı senaryoda en uygun olanını alın geçin.
Elinize ulaştığında bakın cihaz kapalı kutu mu diye, değilse direkt iade öyleyse de kullanın.

gta ve ileride çıkacak yeni oyunlar için pro mu almamız gerek, aradaki fiyat farkına değer mi kararsızım.

Flytechology Ankarayı tercih edebilirsiniz. Ankara ümitköyde mağazaları direkt gitmek isterseniz . Tanıdığıma ps5 almıştık trendyol üzerinden 6 9 taksit var.

Kadiköy GND Bilişim ve Kahraman Konsol tercih edilebilir. Ben öyle yapıcaktım biraz daha dişimi sıkıp Bilkom garantili aldım itopyadan.

Geri