Öneri 10 Bin TL Param Var ve Bu 2k Monitörü Almayı Düşünüyorum Nasıl Sizce ?

Attığın asusu kullanıyorum alınır görüş açısı va panel gibi ama ayıktırayım mat kaplamasından herkes şikayetçi
Nasıl yani hocam siparişi ettim dün deme etme .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gama takibi kötü. Hazır srgb modu yok. Tek bir overdrive modu yok. Kötü değil ama daha iyileri var

Sana oled lazım demedi deme

Ama kaplama açısından haklısın hafif mat olsaydı daha iyi olurdu
öyle olamyınca ne oluyor yansıma falan mı?

Asus TUF Gaming VG279QM

önceden bunu kullanıyordum problem yoktu mat değil gibiydi sanki diğerleri gibi @Yozgatlııı

Nasıl yani hocam siparişi ettim dün deme etme .d

öyle olamyınca ne oluyor yansıma falan mı?

Asus TUF Gaming VG279QM

önceden bunu kullanıyordum problem yoktu mat değil gibiydi sanki diğerleri gibi @Yozgatlııı
Mat kaplama agresif olunca biraz bulanıklık oluyor. Netliği etkiler ancak monitörün renk, parlaklık, kontrast oranı, kalibrasyon cok iyi. Yozgatlı kötüler gibi konuşmuş ancak bundan önce Philips 27m2n3501pa, q27g42xne gibi modelleri deneyip beğenmemişti. Bir de Gigabyte denemişti galiba. En cok asusu begendi

Ama kaplama açısından haklısın hafif mat olsaydı daha iyi olurdu
Hocam gerçekten görüş açısı va panel gibi yan yana xne ile denedim bunu ben

Mat kaplama agresif olunca biraz bulanıklık oluyor. Netliği etkiler ancak monitörün renk, parlaklık, kontrast oranı, kalibrasyon cok iyi. Yozgatlı kötüler gibi konuşmuş ancak bundan önce Philips 27m2n3501pa, q27g42xne gibi modelleri deneyip beğenmemişti. Bir de Gigabyte denemişti galiba. En cok asusu begendi
Yok hocam ne kötülrmesi ben memnunum gayet öneriyorum yani öyle anlasilmjd olabilir

Hocam gerçekten görüş açısı va panel gibi yan yana xne ile denedim bunu ben

Yok hocam ne kötülrmesi ben memnunum gayet öneriyorum yani öyle anlasilmjd olabilir
vallaha üstadım bende

LG 27" 27G440A-B

monitör var şu an 1 adet kırmızı pixel var koyu renklerde ortaya çıkıyor thh ye başvurdum sonuçlanmasını bekliyorum sonrasında 5070 aladığım için 2k geçmek istedim inşallah bu iade olursa ki bilirkişi geldi baktı %80 iade olur dedi bundan asusa geçeceğim dün de amazondan asusu sipariş ettim hayırlısı @Tayfunns

Geri