Parasıyla Fiber Çekme /Hak/ ?

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
41
ücreti ile fiber çektirme maliyeti nedir ve ne zaman yaparlar 2026 hala bakır kablodan net alıyorum 19 yıldır herşeyi denedim lütfen bunu deneyin yazmayın sadece fiyat bilgisi istiyorum not : sol sokakta fiber var

ücreti ile fiber çektirme maliyeti nedir ve ne zaman yaparlar 2026 hala bakır kablodan net alıyorum 19 yıldır herşeyi denedim lütfen bunu deneyin yazmayın sadece fiyat bilgisi istiyorum not : sol sokakta fiber var
Evine yakın fiber dağıtım kutusu olması lazım yoksa yapmazlar veya yapsalar da maliyeti uçar. Eğer varsa mesafesine falan bakarsın yakın gibiyse Türk Telekom müdürlüğüne uğrayıp bilgi ve fiyat alırsın. Kimse tahmini bir fiyat veremez buna koşullara göre çok değişiyor çünkü ama 50K gibi fiyatlar oluyor ortalama. Tabi bu böyle olacak değil sana 20K da diyebilirler 200K da yani değişiyor 😀

Konunun parayla alakası yok. Milyon lira versen de yok.

Evine yakın fiber dağıtım kutusu olması lazım yoksa yapmazlar veya yapsalar da maliyeti uçar. Eğer varsa mesafesine falan bakarsın yakın gibiyse Türk Telekom müdürlüğüne uğrayıp bilgi ve fiyat alırsın. Kimse tahmini bir fiyat veremez buna koşullara göre çok değişiyor çünkü ama 50K gibi fiyatlar oluyor ortalama. Tabi bu böyle olacak değil sana 20K da diyebilirler 200K da yani değişiyor 😀
sol sokakta fiber var yeni döşendi fakat bana vermiyorlar aramızda 50 metre var ya yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı çok absürttür muhtemelen, ISP satın al daha iyi.
ısp ne ?

Konunun parayla alakası yok. Milyon lira versen de yok.
:D kaderin önüne geçilmiyor

Karşıdaki binada ve çevremizlerdeki binalarda fiber olup daire sayısı az olduğu için çekmiyorlar.

sol sokakta fiber var yeni döşendi fakat bana vermiyorlar aramızda 50 metre var ya yok

ısp ne ?

:D kaderin önüne geçilmiyor
Fiberin döşenmesi değil dağıtım kutusunun nerede olduğu önemli. Adamlar belki 300m uzaktaki panodan çekti kabloyu o binaya 😀

bizde de direkt alt sokakta var, bizim sokağa nası çekicez bi yardım edin. dil dökmekten yoruldum türk telekoma

Parasını verirsen ve pano yakınsa çekerler sana özel olarak. Para vermeyim dersen Türk Telekoma yalvarmak tek seçenek.
Bizim binaya 3 hafta önce fiber kutusunu koydular hocam ama bina içi kablolarını çekmediler. Geçen gün X üzerinden TT yazdım şikayet oluşturdular aradılar sizin binanıza yönelik bir planımız yok ne zaman geleceğini bilemeyiz dediler. Hem binanın dışında şöyle bir kutu binanın içine de koyduğum kutuyu koydular.

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    529 KB · Hit: 31
  • WhatsApp Image 2026-08-17 at 17.05.42.webp
    WhatsApp Image 2026-08-17 at 17.05.42.webp
    166 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,431