❌İndirim Bitti! Philips Ambilight TV 55oled760/12 4k Uhd OLED 139cm 55 İnç Smart TV - 45.899 TL

TitanOS gerçekten kötü. Mistick ile kullanıyorum.

Ancak Amblight kesinlikle çok kullanışlı. Çeşitli modları var. Kendinize göre ayarlarasanız göz yormuyor. Akşamları oda lambasını kapatıp, TV amblight ı ile oturuyoruz. Hatta TV kapalıyken bile onu açıyoruz.
Amblight olayını ben hiç kullanmadım, dikkat dağıttığı ve göz yorduğu için kullanmadığını söyleyen çok kişi gördüm, beğenenide var kişiye özel biraz o yüzden kullanmadan bir şey demem doğru olmaz. Olmamasındansa olması daha iyi, kullanırsın kullanmazsın keyfine kalmış. Bende alacaktımda ondan TitanOS yüzünden almadım açıkçası. Yoksa philips ürünleri F/P güzel yerde olur genelde.

fiyat grafiği neden böyle istikrarlı bir düşüşte acaba. ürünü kullanıp yorum yapan olursa çok iyi olur ben de tv bakıyorum evleneceğimden ötürü ve ambilight modelleri ilgimi çekiyor
kardeşim çok araştırıp son kararında tcl almış biri olarak söylüyorum. tcl markasının sonu 7 ve 8 ile biten(örn; 65c7k ..55c8k gibi) premium serisi cihazlarını al gücün yetiyorsa. abartmıyorum samsung,lg,grundig.. adı çıkmış markaların oled inden daha iyi oldugunu göreceksin. bana da dua etmeyi ihmal etme emi

kardeşim çok araştırıp son kararında tcl almış biri olarak söylüyorum. tcl markasının sonu 7 ve 8 ile biten(örn; 65c7k ..55c8k gibi) premium serisi cihazlarını al gücün yetiyorsa. abartmıyorum samsung,lg,grundig.. adı çıkmış markaların oled inden daha iyi oldugunu göreceksin. bana da dua etmeyi ihmal etme emi
o serilerin fiyatı bir tık daha yüksek sanırım, bir araştırmasını yaparım bütçe dahilinde fırsat yakalarsam alırım. bol bol da dua ederim sıkıntı yok eyvallah :)

Amblight olayını ben hiç kullanmadım, dikkat dağıttığı ve göz yorduğu için kullanmadığını söyleyen çok kişi gördüm, beğenenide var kişiye özel biraz o yüzden kullanmadan bir şey demem doğru olmaz. Olmamasındansa olması daha iyi, kullanırsın kullanmazsın keyfine kalmış. Bende alacaktımda ondan TitanOS yüzünden almadım açıkçası. Yoksa philips ürünleri F/P güzel yerde olur genelde.
TitanOS olayı çok kötü. Bugün A101 de satılan 10K cihazda Google TV var.

Ekstra cihaz bağlayınca kablo kirliliği oluyor. HDMI bir girişi ona gidiyor. Sürekli geçiş yapman lazım vs.

Bu televizyonu 8 aydır kullanıyorum. Aralık 2025 tarihinde amazondan 56.000 TL'ye almıştım. 46.000 tl çok iyi fiyatmış.

Evde ayrıca lg oled tv ve samsung oled akıllı monitör var. Elimdeki oled panelleri severek kullanıyorum. Bence aralarında görüntü kalitesi, keskinlik ve renk doygunluğu açısından dramatik bir fark yok. Belki resim doğallığı philipste bir tık daha iyi olabilir. Titan OS için kötü denmiş. Ben apple tv uygulaması dışında titanosda bir sorun yaşamadım. Eğer kötüden kasıt menü geçişlerinin yavaşlığı, uygulamaların açılma hızıysa benim bugüne kadar kullandığım hiçbir tvnin (15 civarı) menüsü, kanal geçişi, uygulama açılış hızı müthiş değildi. Eğer tvnizde akıcı bir deneyim yaşamak istiyorsanız en güzel çözüm güncel tvboxlar.

Geri