• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim 🔴 Bim Aktüel - 18 Ağustos - Proteinocean Ürünleri

alınabilir olan sadece vitaminler creatin de bir nebze alınabilir ama ocean hammaddesi çok kötü durumda su tutumu bile çok kötü seviyede hiq hardline gibi markaların yanında çok pasif kalıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak bu protein tozunun protein oranı diğer whey gibi değil daha yüksek Bir protein oranı var ama şöyle bir sorunumuz var ki içeriği Milk Protein İzolatı (Süt), Whey Protein Konsantresi (Süt), tamamıyla whey değil milk proteini ile arttırılmış durumda %42 wpc %58 wpı durumunda
1787038510259.webp

bar almak isteyen varsa migrosta 1+1 var bugün. ben az önce reyondaki tüm barları aldım. 89 liraydı. 44,5 liraya geldi tanesi
Hocam M yada MM migrostu değil mi geçen gün vialand MMM migrosa uğradığımda yüzlerce bar vardı öyle düşününce çok fazla geldi

Alıntıyı görüntüle

Şu bebek ülkemize uygun yollu girseydi de pre aramak zorunda kalmasaydık…
Bir kere denedim yok böyle bir şey….
cafein dışında çok dolu bir içerik göremedim hocam 1 gr arjinin 1 gr citruline 2.5 beta alenin var ek odak yardımcısı eksratları yada yohimbineyi vs saymıyorum o dozajda çok bir etkisi yok

Hocamın dediği gibi thirtyone preye bakabilirsin yasal sınırın üstünde bir içeriğe sahip onur pehlivan abim sağolsun bir şekilde çözmüş işi 😂

Son düzenleme:
Pre alamadık ya sömürmüşler

alınabilir olan sadece vitaminler creatin de bir nebze alınabilir ama ocean hammaddesi çok kötü durumda su tutumu bile çok kötü seviyede hiq hardline gibi markaların yanında çok pasif kalıyor

ek olarak bu protein tozunun protein oranı diğer whey gibi değil daha yüksek Bir protein oranı var ama şöyle bir sorunumuz var ki içeriği Milk Protein İzolatı (Süt), Whey Protein Konsantresi (Süt), tamamıyla whey değil milk proteini ile arttırılmış durumda %42 wpc %58 wpı durumunda Alıntıyı görüntüle

Hocam M yada MM migrostu değil mi geçen gün vialand MMM migrosa uğradığımda yüzlerce bar vardı öyle düşününce çok fazla geldi

cafein dışında çok dolu bir içerik göremedim hocam 1 gr arjinin 1 gr citruline 2.5 beta alenin var ek odak yardımcısı eksratları yada yohimbineyi vs saymıyorum o dozajda çok bir etkisi yok

Hocamın dediği gibi thirtyone preye bakabilirsin yasal sınırın üstünde bir içeriğe sahip onur pehlivan abim sağolsun bir şekilde çözmüş işi 😂
iş yerinin yanında küçük m migros var. reyonda çilekli ve yer fıstıklı vardı protein ocn markalı. hepsini aldım çıktım.

Pre alamadık ya sömürmüşler
hocam benden mi kaynaklı bilmiyorum ama ocean presi bana etki etmiyor 3 ölcek atmam gerekiyor en az o yüzden tercih etmiyorum hiq yada grizzone/thirty one gerçekten dolu içerik ve güzel etki veriyor

hocam benden mi kaynaklı bilmiyorum ama ocean presi bana etki etmiyor 3 ölcek atmam gerekiyor en az o yüzden tercih etmiyorum hiq yada grizzone/thirty one gerçekten dolu içerik ve güzel etki veriyor
Ya hiç yoktan iyidir diye alıyorum ben, düşük kafein kahve ve yoğun kahve bende artık bir yerden sonra hem çarpıntı hem de uyku kaybına sebep oluyor. Pre 1 saatte olsa 1.5 ölçek ile etkisini az buz da olsa alabiliyorum. Bende de tam tersi smash çok etki vermezken proteinocean supreme daha etkili geldi. idk

ek olarak bu protein tozunun protein oranı diğer whey gibi değil daha yüksek Bir protein oranı var ama şöyle bir sorunumuz var ki içeriği Milk Protein İzolatı (Süt), Whey Protein Konsantresi (Süt), tamamıyla whey değil milk proteini ile arttırılmış durumda %42 wpc %58 wpı durumunda Alıntıyı görüntüle

Hocam pre olarak bu pembe olan kutulu preyi mi oneriyorsunuz thirtyoneda

türkiyede bulunan neredeyse tüm markaları denemiş biri olarak bence kreatin harici hiçbirşey almayın türk markalarından animal pack markasının bi preworkoutunu kullanmıştım cidden türkiyedeki supplementler hikaye

Tigerpump tercihim diğer kutuları aromasız olduğu için içerken bile çok kötü hissettiriyor
Hocam acikcasi preye hicbir zaman gerek duymadim sadece prot ocean kreatin kullaniyorum guncel olarak. Prot tozu dahi kullanmadim. Prot barlarim var onlari yiyorum cok eksik kalirsam. Onun yerine 2-3 shot espresso cekip icmeyi yegliyorum.

sabah 5 tane bime gittim saat 10 civarı tüm marketteki çalışanlar şuna benzer bişey söyledi

Açılışta gelenlerden biri hepsini aldı gitti
bunların alayını ....

Beyler böyle boş markalar ile uğraşmayın sıfır kapalı kutu optimum satıyorum 5k. Piyasası 7k. Alın güzel bir fırsat ve ürün bu memlekette bigjoy 5-6 bandına çıkmışken bedava. Alıcılar özelden ulaşabilirler

Geri