alınabilir olan sadece vitaminler creatin de bir nebze alınabilir ama ocean hammaddesi çok kötü durumda su tutumu bile çok kötü seviyede hiq hardline gibi markaların yanında çok pasif kalıyor
ek olarak bu protein tozunun protein oranı diğer whey gibi değil daha yüksek Bir protein oranı var ama şöyle bir sorunumuz var ki içeriği Milk Protein İzolatı (Süt), Whey Protein Konsantresi (Süt), tamamıyla whey değil milk proteini ile arttırılmış durumda %42 wpc %58 wpı durumunda
Hocamın dediği gibi thirtyone preye bakabilirsin yasal sınırın üstünde bir içeriğe sahip onur pehlivan abim sağolsun bir şekilde çözmüş işi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak bu protein tozunun protein oranı diğer whey gibi değil daha yüksek Bir protein oranı var ama şöyle bir sorunumuz var ki içeriği Milk Protein İzolatı (Süt), Whey Protein Konsantresi (Süt), tamamıyla whey değil milk proteini ile arttırılmış durumda %42 wpc %58 wpı durumunda
Hocam M yada MM migrostu değil mi geçen gün vialand MMM migrosa uğradığımda yüzlerce bar vardı öyle düşününce çok fazla geldibar almak isteyen varsa migrosta 1+1 var bugün. ben az önce reyondaki tüm barları aldım. 89 liraydı. 44,5 liraya geldi tanesi
cafein dışında çok dolu bir içerik göremedim hocam 1 gr arjinin 1 gr citruline 2.5 beta alenin var ek odak yardımcısı eksratları yada yohimbineyi vs saymıyorum o dozajda çok bir etkisi yokAlıntıyı görüntüle
Şu bebek ülkemize uygun yollu girseydi de pre aramak zorunda kalmasaydık…
Bir kere denedim yok böyle bir şey….
Hocamın dediği gibi thirtyone preye bakabilirsin yasal sınırın üstünde bir içeriğe sahip onur pehlivan abim sağolsun bir şekilde çözmüş işi
Son düzenleme: