🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

her sene mayıs haziran gibi indirimler olur sonra kasıma kadar saplarlar indirim olmaz. ben mi yanlış hatırlıyorum her yıl kısır döngü olmuyor mu hatta bütün dünyada? bu indirim bindirim işleri tamamen algıdır. her sene insanlarda aynı panik
Ramler içinde insanlar aynıları diyordu şimdi erişilemez oldu. Zamanında 9070xtler 30 bindi artık standartı 40bin. İndirim ayrı reel fiyatlar ayrı mevzu

Ramler içinde insanlar aynıları diyordu şimdi erişilemez oldu. Zamanında 9070xtler 30 bindi artık standartı 40bin. İndirim ayrı reel fiyatlar ayrı mevzu
O arkadaşlar yüzünden millet pahalıdan alacak 28k altına 9070 xt alınmaz diyen bir güruh vardı maalesef

5070 ti artık hiç konuşulmaz oldu fiyatı o kadar saçma bir durumda ki
5070ti ve 5080 in normal şartlarda bu dönemlerde çöp olması gerekiyordu. 24gb vramli 5080 süper serisi vs gelmeliydi ama öyle olmadı. Hatta 2028 de çıkması bekleniyor. 2027 bile bu kartlarla geçeceğe benziyor

hocam dün maalesef sistem hata verdi satın alamadık tahmini ne zaman geri gelir bu webe özel fiyat

O arkadaşlar yüzünden millet pahalıdan alacak 28k altına 9070 xt alınmaz diyen bir güruh vardı maalesef
Hala iş başında o güruh, almayınca mecbur düşünecekler iktisata giriş kafası, son kullanıcı talebinin nvidia amd veya bellek üreticileri için zerre kadar önemi olmadığını kabullenemiyorlar

Hala iş başında o güruh, almayınca mecbur düşünecekler iktisata giriş kafası, son kullanıcı talebinin nvidia amd veya bellek üreticileri için zerre kadar önemi olmadığını kabullenemiyorlar
Geçen yıl burada bas bas bağırdım, dedim bakın 9070 XT 29K fiyata satılıyor, bedava kart dedik...Yok abicim Nvidia aşağı Nvidia yukarı...Noldu gençler? Oldu mu size 45K'lık 5070 ti 60K...

N'apıp edip siz yine bir çok şeyden feragat edip yine gidip 60K parayı basıp Nvidia alırsınız...Ondan sonra vay efendim Nvidia düşmanı...İflah olmaz bir teknoloji tayfası var maalesef...

Bu arada 36K halen müthiş fiyat gerçekten...36K fiyat nere 60K fiyat nere...

Son düzenleme:
asrock görünce bir an taichi sandım nitroda hiç gözükmüyor piyasada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,607
Üyeler
201,521
Son üye
baran2234
Geri