Plat 1 İçin Zorlu Aim Rutini 1saatlik

Orası dogruda dmde nişan alıp vurması zahmetli ve sürekli ölüp durusam nişan alamamda mermide sıkamam poligonda elimi ısıtıp öyle girmek benim açımdan daha mantıklı çünkü oyuna ilk girdigimde dogru düzgün strafe bile atamıyom isabetsiz gidiyo mermiler o yüzden beni zorlayacak bi süre sonra yani alışınca artık daha kolay ve hızlı yapabilmrk için zor bi rutin arıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin eloda oynayamam ama verebilcegin taktik ve rutin varsa söyleyebilirsin
1-one tap oyna burst beya sprayden uzak dur.
2-crosshair placementı geliştir
3-peeklemeni geliştir.
4-özgüvenli oyna

Rutinin zor olması seni daha çok geliştirmez doğru olması geliştirir DM nin olayı o zaten 5 maç DM gir üst üste ilk maçla 5. maçtaki farkı kendinde hissedeceksin.
Tamam bir hafta deneyeyim helian antremanını işe yararsa burdan devam ederim gerisi gamesense felan combatdan çözerim

Tamam bir hafta deneyeyim helian antremanını işe yararsa burdan devam ederim gerisi gamesense felan combatdan çözerim
İlk başta alışmak zor ve sıkıcı gelebilir yapmak istemeyebilirsin ama gelişmek istiyorsan madem yapman lazım dostum oyun bu bu kadar büyütmemek lazım ama bu kadar küçük şeylere bile sabredememek genel hayat açısındanda sıkıntı bu mesajımı sadece oyun için değil genel olarak alabilirsin. Hayatta bazı şeyler sıkabilir yorabilir yapmak istemeyebiliriz ama bizi geliştirecek şeyde odur onun için sabırlı şekilde istemesen bile yap sonucu zaten mutlu eder hemde mentalin güçlenir.

1-one tap oyna burst beya sprayden uzak dur.
2-crosshair placementı geliştir
3-peeklemeni geliştir.
4-özgüvenli oyna
Spray atmıyom zaten genelde burst atıyom en kolayı ve hızlısı o bana göre crosshair placement idare eder ama geliştiremye çabalarım dmde daha çok ona ve onetap e odaklanırım birde kafa takibine aimim titrek olsugu için ya çok hızlı yada yavaş takip esiyom bu yüzden panikleyip buramadıgım oluyo

İlk başta alışmak zor ve sıkıcı gelebilir yapmak istemeyebilirsin ama gelişmek istiyorsan madem yapman lazım dostum oyun bu bu kadar büyütmemek lazım ama bu kadar küçük şeylere bile sabredememek genel hayat açısındanda sıkıntı bu mesajımı sadece oyun için değil genel olarak alabilirsin. Hayatta bazı şeyler sıkabilir yorabilir yapmak istemeyebiliriz ama bizi geliştirecek şeyde odur onun için sabırlı şekilde istemesen bile yap sonucu zaten mutlu eder hemde mentalin güçlenir.
Tamam eyw vaktim bol ve yapacak başka bir şey bulamadıgım için oyun ve video üretmeye odaklandım boş durmak çok sıkıyo canımı bir şeyle uğraşmazsam evi başıma yıkıcam 😅 zahmetse zahmet sabırsa sabır sürecin bi parcası olarak bakıcam teşekkür ederim

Önündeki adamı vurabiliyorsan aimi`ni değil oyununu geliştirmen lazım. Bu oyunda gamesens`in iyi olsun ortalama aim ile immo çok rahat olursun. Valo`da eskiden HS`ciydim sıkıldım tarzını değiştirdim. Oyunu bırakmadan önce full body spray oynuyordum, immo eloda adamları çıldırtıyordum.

Önündeki adamı vurabiliyorsan aimi`ni değil oyununu geliştirmen lazım. Bu oyunda gamesens`in iyi olsun ortalama aim ile immo çok rahat olursun. Valo`yu bırakmadan önce full body spray oynuyordum, immo eloda adamları çıldırtıyordum.
Onu combat ile geliştirmeyi düşünüyom şuanki eloda aim benim için daha önemli

hocam aim geliştirmek için öyle garip gurip şeyler denemeye gerek yok, yapmanız gereken şey poligonda zor moda alıp çıkan botları " Şerif " ile kafadan vurmaya çalışmak 15 falan vursanız zaten dia rahatlıkla olursunuz bir de sürekli ölüm kalım maçı atmak ama aim koyarak değil sürekli hareket halinde oynayın ve sağ sol yapmayı deneyin ayrıca ölüm kalımda rastgele taramak yerine hs atmaya çalışın, yapılacak şeyler bu kadar basit, ben genelde cs giriyorum ama arada arkadaşlarla valo girdiğimde de breach, kayo gibi karakterlerle oynuyorum ve kör kullandığım için rakiplerimi vurmam çok daha kolay oluyor (rankım dia 3), yani valorant skillerle oynanan bir oyun o yüzden entry almak yerine sizi fightlarda avantajlı hale getirebilecek karakterler alın, cypher gibi karakterler alıp düşmanlar trap lere takıldığında çıkıp vurabilirsiniz veya da öncü alıp körlerinizi kullanabilirsiniz. Entry almayın mental olarakta üzerinize site açma zorunluluğu yükü biniyor ve zaten jett dışındaki entryler de pek bir işe yaramıyor. Yani kısaca ölüm kalım oynayın poligonda takılın ve flash ı olan bir karakteri mainleyin

ayrıca bir duvardan peek atarken shift basmak yerine A veya D tuşuna bas çek yapın yani yine ses vermemiş olursunuz ve de düşmanın sizi vurması için daha az süre tanımış olursunuz. Rank atlayamamanızın tek sebebi aim değildir gamesens inizin yani oyun bilginizin düşük olması da bir etkendir. Ben normalde cs2 oynadığım için valoya girdiğimde ister istemez ak-47 spray ini elim otomatikman yapıyoer bu yüzden de sorun yaşıyorum ama flash kullandığım için ve oyun bilgim olduğu için aimim iyi olmasa bile rahatlıkla kill alabiliyorum. Oyun bilgisini de oyunu iyi bilen bir arkadaşınızla oynaya oynaya öğrenebilirsiniz veya da e spor maçlarını izleyip analiz ederek. Ayarlardan sol üstteki haritayı büyültün ve sürekli olarak oradaki map e bakın ve takım arkadaşlarınızın konumuna göre oynayın, ayrıca karşı takım oyuncularının ultilerinin olup olmadığını maç başında kontrol edin mesela karşıda breach varsa ve ultisi gelmişse o el site ı daha geriden tutun ve karşı takımndaki flash ı olan karakterlerin flashlarını saymanız da sizin için bir avantaj olacaktır mesela karşıdaki kayo maç başında peek atıp 2 flashını da harcadıysa artık kör atamayacağını bilerek daha rahat oynayabilirsiniz ve de kör dodgelamayı yani karşı takım flash attığında hemen arkanızı dönmeyi veya da sağa sola dönmeyi bir refleks haline getirmelisiniz

Son düzenleme:
Geri