messisever
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
İyi forumlar, rdr2de oyun içerisindeyken açtığım menüde geçişlerde takılma yaşıyorum 400 fpsten 10 fpse falan düşüyor. Sorunun çözümünü bilen var mıdır acaba?
bende de var 1 senedir niye bilmiyorumİyi forumlar, rdr2de oyun içerisindeyken açtığım menüde geçişlerde takılma yaşıyorum 400 fpsten 10 fpse falan düşüyor. Sorunun çözümünü bilen var mıdır acaba?
yabancı kaynakta directx ile vulkan arasında geçiş yapınca düzeliyor diye okudum ama denemedimçözebilen oldu mu acaba
ben de denedim vulkanda directx'e geçtim çok fena kötü oldu. Geri vulkana geçince yağ gibi akıyor menüde. Oyun içinde sorun yok zatenhocam onu denedim şimdi de normal oyunda bile 10-20 fpse düştü anlamadım akşam 400 fps alıyordum.
biraz kurcalayınca oyun içi de bozuldu bende. hatta bf1de denedim çok rahat 400 fps alıyorken 100 bandına düştü. sanırım genel ekran kartı ayarını bozdum. rx 9070 xt kullanıyorum önerebileceğiniz ayar var mıdır? veya rdr2 için tr yama indirmeyi çalışırken trojanlı dosya mı indirdim acaba diye de düşündüm.ben de denedim vulkanda directx'e geçtim çok fena kötü oldu. Geri vulkana geçince yağ gibi akıyor menüde. Oyun içinde sorun yok zaten
klasik amd problemleri olabilir kullandığın sürücü ile ilgili konu açıp fikir al bende 5070ti varbiraz kurcalayınca oyun içi de bozuldu bende. hatta bf1de denedim çok rahat 400 fps alıyorken 100 bandına düştü. sanırım genel ekran kartı ayarını bozdum. rx 9070 xt kullanıyorum önerebileceğiniz ayar var mıdır? veya rdr2 için tr yama indirmeyi çalışırken trojanlı dosya mı indirdim acaba diye de düşündüm.
ekran kartı ayarlarını varsayılan yapınca düzeldi hocam. en azından bf1de düzeldi, rdr2yi tekrar yüklüyorum henüz deneyemedimklasik amd problemleri olabilir kullandığın sürücü ile ilgili konu açıp fikir al bende 5070ti var
rdr2 için hardware unboxed'dı sanırım onun hem çok iyi görünen hem de gereksiz fps düşüren ayarları düzelttiği videosu vardı onu öneririm. Bazı şeyleri de açıklıyordu.ekran kartı ayarlarını varsayılan yapınca düzeldi hocam. en azından bf1de düzeldi, rdr2yi tekrar yüklüyorum henüz deneyemedim
teşekkür ederim hocam. fakat aslında fps sorunum yok rdr2 sabit 400 alıyordum. sadece menüde takılma rahatsız etmişti onu çözeyim derken hepten bozdumrdr2 için hardware unboxed'dı sanırım onun hem çok iyi görünen hem de gereksiz fps düşüren ayarları düzelttiği videosu vardı onu öneririm. Bazı şeyleri de açıklıyordu.