4-5 Bin TL'ye Kulaklık Satın Almaya Karar Verdim, Öneri Bekliyorum.

Reaksiyon skoru
70
Tam tamına 2000 gün yani 5 yıl 5 ay önce aldığım kulaklığım bugün itibariyle bozuldu. Yeni bir kulaklık satın almak istiyorum ama bu konu da bilgim eksik, bana FPS oynarken, müzik dinlerken ( PC başında ) iyi ses verecek ve mikrofonu yeterli düzeyde iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem fazla yok, 4-5 arası.

Tam tamına 2000 gün yani 5 yıl 5 ay önce aldığım kulaklığım bugün itibariyle bozuldu. Yeni bir kulaklık satın almak istiyorum ama bu konu da bilgim eksik, bana FPS oynarken, müzik dinlerken ( PC başında ) iyi ses verecek ve mikrofonu yeterli düzeyde iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem fazla yok, 4-5 arası.
bende 0 dan yeni alacağım önerilere bakayım bari

qcy gt2 thx yeterlı olur dıye dusunuyorum ılla butceyı tam kullanacaksanız o butcelere baska bır arkadas cevap verebılır

mchose x9 kullanıyorum ben mic çok iyi, yazılımı aşırı iyi eskiden cadde üstünde oturuyordum oyunda arkadaşlara çok fazla araba sesi gidiyordu cam kapalı olsa bile bunda gürültü engelleme var sıfır ses gidiyor, bağlantısı da güzel 7-8 metrede kopma olmuyor 10 metre civarında gidip gelebiliyor

Net olarak Mchose X9.

Eğer daha uygun bir şey istiyorsan da H2015 PRO.

Mchose x9

Net olarak Mchose X9.

Eğer daha uygun bir şey istiyorsan da H2015 PRO.

bu baya iyi herhalde değil mi?

X9 mu N9 mu 700 tl farka değer mi
N9 yerine H2015 PRO öneririm, aynı ürün. N9 Ultra modeli konusunda bir şey diyemem.

Ama bence bu bütçelerde en ideal ürün Mchose X9. N9 PRO'ya göre daha iyi.

bu baya iyi herhalde değil mi?
Evet Mchose X9 bu fiyat aralığında bence en ideal ürün. Ses kalitesi vb. rakip batılı firmalardan aşağı kalır yanı yok. Ayrıca bunun içinden iki deri iki kumaş ped çıkıyor. Deri pedin içi de kumaşımsı serin bir yapıda.

N9 yerine H2015 PRO öneririm, aynı ürün. N9 Ultra modeli konusunda bir şey diyemem.

Ama bence bu bütçelerde en ideal ürün Mchose X9. N9 PRO'ya göre daha iyi.

Evet Mchose X9 bu fiyat aralığında bence en ideal ürün. Ses kalitesi vb. rakip batılı firmalardan aşağı kalır yanı yok. Ayrıca bunun içinden iki deri iki kumaş ped çıkıyor. Deri pedin içi de kumaşımsı serin bir yapıda.
Sipariş vericem hocam x9 u teşekkürler

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar son bir soru soracağım, bütçe herhangi bir bütçe olsaydı siz ne alırdınız? Meyergaming sitesi ayriyetten sipariş vermek için güvenilir bir yer mi sıkıntı yaşadınız mı hiç orayla? Ve IEM kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geri