Sistem Yükseltme Tavsiyesi

mthn33

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
merhaba arkadaslar mevcut sistemim artık beni idare etmiyor islemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum önerinizle başka parçalarda değişebilir piyasaya hic hakim değilim o yüzden bütçe olarakta ne kadar ayırmam gerektigi hakkında bilgim yok f/p bir bütçe diyelim.

sistemim şu şekilde
anakart: gigabyte b450m s2h
cpu: amd ryzen 2300x
gpu: amd sapphire rx570 çift fan 8gb
ram: corsair vengeance ddr4 lpx 3000 mhz
m2 ssd : IOXIA 500gb exceria serisi NVMe
psu: silverstone 500w 80+

hardcore fps tarzi oyun veya cok yuksek fps'lerde oyun oynayayim tarzim yok işten gelince similasyon acip takılıyorum ets2- farming simulator gibi ekran olarakta tcl tv ye hdmi ile yansitiyorum 1920-1080 ayarliyorum sanirsam islemci ve ekran kartı yükseltsem benim isimi gorecek önerileri bekliyorum teşekkürler.

ram eklemeyi unutmusum 8+8 16 gb
ayriyetten 1tb harddiskte var windows vs. ssd kurulu

ram eklemeyi unutmusum 8+8 16 gb
ayriyetten 1tb harddiskte var windows vs. ssd kurulu
Size yakın bi sistemi 6k ya satmıştım komple yeni sistem toplamak daha mantıklı.

piyasaya hic hakim degilim hocam yeni bir sistem ortalama ne kadar oluyor
arkadaşın da dediği gibi, yeni bir sistem dizmen daha iyi olur. sürekli ve uzun vadeli bir sistem için yaklaşık 70-80k civarı bir bütçe yeterli olacaktır. elbette indirimleri takip ederek alman gerekecek. yoksa bütçeyi aşar. sistem toplama konusunda buradan yardımcı oluruz. konu açman yeterli :)

arkadaşın da dediği gibi, yeni bir sistem dizmen daha iyi olur. sürekli ve uzun vadeli bir sistem için yaklaşık 70-80k civarı bir bütçe yeterli olacaktır. elbette indirimleri takip ederek alman gerekecek. yoksa bütçeyi aşar. sistem toplama konusunda buradan yardımcı oluruz. konu açman yeterli :)
teşekkürler hocam bi sorum olcak biraz araştırma yaptim simdi ryzen 5600 islemci ve rxt 5060 alsam benim isimi görürmü sistemi komple degistirmeden

Bende aynı görüşteyim Sistemi komple satıp üstüne nakitinide ekleyip 2.elde yine sistem kovalayabilirsin. Eğer sadece Ekran kartı değişeceksen de alırken çektiği güce dikkat et 500w psu sıkıntı yaratabilir

ben olsam bunu satar ikinci el bakardım güzel sistemler var 2. elde

benim sistem 3 assa 5 yukari ne kadar eder peki 25 30 k paraya nasil bir 2. el sistem almaliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,875
Üyeler
201,601
Son üye
Aghayevf
Geri