Vadesiz euro hesabı açıp yeni bir bankamatik kartına tanımlasam ve kendim euro alsam yine de makas alır mı?kaçarın yok euro hesabı açabilirsin de her türlü kesiyor para
euro alırken yine komisyon ödüyorsun bir hesap etVadesiz euro hesabı açıp yeni bir bankamatik kartına tanımlasam ve kendim euro alsam yine de makas alır mı?
Döviz kuru iş bankasında 57.42 midasta 56.07 midastan 56 ya alıp döviz hesabıma aktarsam ve orada direkt döviz olarak harcasam daha avantajlı oluyorum mesela midastan 100k tl lik euro alırsam 1783 eurom oluyor iken iş bankasından alırsam 1741 oluyor 40 euro daha az ödemiş oluyorum .euro alırken yine komisyon ödüyorsun bir hesap et
mantıklı geldi bana daDöviz kuru iş bankasında 57.42 midasta 56.07 midastan 56 ya alıp döviz hesabıma aktarsam ve orada direkt döviz olarak harcasam daha avantajlı oluyorum mesela midastan 100k tl lik euro alırsam 1783 eurom oluyor iken iş bankasından alırsam 1741 oluyor 40 euro daha az ödemiş oluyorum .
O şekilde olmuyor bir bankada denemiştim TL hesabı gibi harcıyor kart yine. Bunun en kolay çözümü çoğu işlemi nakit Euro ile yapmak.Vadesiz euro hesabı açıp yeni bir bankamatik kartına tanımlasam ve kendim euro alsam yine de makas alır mı?
70 k para var bankamatik (debit) kartta kredi kartı kullanmıyorum istesem de kullanamam 2k limiti var o yüzden boşuna bankaya makas da vermek istemiyorum.Nakitin varsa euro hesabı açıp içine Euro atmak en mantıklısı oluyor. En sıkıntı yaşadığım olay bu benimde çok fark ediyor boş komisyon kesiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nakit yoksa paşa paşa k. Kartından komisyon ödüyorsun
O zaman en mantıklı olan euro hesabı açıp bulduğun en ucuz döviz veya uygulama fark etmez euroyu alıp ordan harcama yapmak70 k para var bankamatik (debit) kartta kredi kartı kullanmıyorum istesem de kullanamam 2k limiti var o yüzden boşuna bankaya makas da vermek istemiyorum.
Niye olmuyor sonuçta ben döviz aldım ve döviz ile ödüyorum neden benim dövizimi tl hesabı gibi yapsın ki dövizimi tl ye çevirip tekrar döviz mi alacak ?O şekilde olmuyor bir bankada denemiştim TL hesabı gibi harcıyor kart yine. Bunun en kolay çözümü çoğu işlemi nakit Euro ile yapmak.
Bilemiyorum Türkiye bilmem ne bir şeyine göre döviz doğrudan harcanamaz gibi bir şey demişlerdi bana, aldığım dövizi de bozmuştum mecbur boşa makas ödedim. Bankana sor yine sen.Niye olmuyor sonuçta ben döviz aldım ve döviz ile ödüyorum neden benim dövizimi tl hesabı gibi yapsın ki dövizimi tl ye çevirip tekrar döviz mi alacak ?
döviz hesabından harcarken bile tl alıyor gibi bir saçma durum var arkadaş denemiştiNiye olmuyor sonuçta ben döviz aldım ve döviz ile ödüyorum neden benim dövizimi tl hesabı gibi yapsın ki dövizimi tl ye çevirip tekrar döviz mi alacak ?