200 tl daha ekleyebilirseniz anker r50i tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum açık ara kullandığım en iyi kulaklıklardan biri. ses kalitesi ve bassları müthiş ötesi. bu baremdeki kulaküstü jbl modellerini bile hiç zorlanmadan ezip geçiyor hocam. mikrofon kalitesi kötü sadece gürültülü ortamda sıkıntı oluyor sessiz ortamda iyi ama. kesinlikle tavsiye ederim.Selamlar, günlük kullanım amacıyla ortalama 1000tl bandında kulak içi kulaklık arıyorum.
Kesinlikle bakacağım hocam teşekkürler.200 tl daha ekleyebilirseniz anker r50i tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum açık ara kullandığım en iyi kulaklıklardan biri. ses kalitesi ve bassları müthiş ötesi. bu baremdeki kulaküstü jbl modellerini bile hiç zorlanmadan ezip geçiyor hocam. mikrofon kalitesi kötü sadece gürültülü ortamda sıkıntı oluyor sessiz ortamda iyi ama. kesinlikle tavsiye ederim.
Kablosuz şart hocam ya, yine de teşekkürler.Kablosuz şart değilse ₺200 kuponu uygulayıp şu ürünü alın. Bilgisayarda da kullanabilirsiniz, type-c için içerisinde usb dönüştürücüsü de geliyor.
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel Pro [Type-C] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronik
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel Pro [Type-C] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr