4k'e Kadar Gamepad Önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,271
Bütçe
4000
Dostlar selam mesaj olarak kalması yerine konu açarak genel bir yorum almak istiyorum ilk çıktığı zaman 800'e düşen ve bisikleti kapıp uçarak atmye gidip parayı yükleyip aynı yerde stok kontrolu yaparken 800 lira yerine 1000 küsüre almış olduğum gamepower force rgb gamepad arkadaşın eline geçince bırakamadı kendisi sahiplendi aralarında bir bağ oluştu bende kendime yeni bir gamepad alma arayışına çıktım emektar 2 senelik f310 hala yaşıyor rahmetli olmadı fakat özellik bakımından yok yani konuya dönecek olursak eğer

4000 liraya kadar çıkabileceğim çoğunluk araba/uçak simulasyonları ve hikayeli oyunlar olmak üzere nadiren fifa/pes (fps oyunları oynamıyorum tetiklerinin araba sürmeye uygun olması tercihimdir) makro tuşlar turbo mod falan pek ilgilenmiyorum açıkçası kullanmadım da force kullanırken bu kriterlere dikkat ederek neler önerirsiniz

(Yürüyen gamepadi de etiketlemeyi unutmayalım @Diavelin)

Zaten oraya mesaj yazmıştım 2.5k bu benim bütçe 4kya kadar çıkartabiliyorum illa ki daha iyisi vardır

Zaten oraya mesaj yazmıştım 2.5k bu benim bütçe 4kya kadar çıkartabiliyorum illa ki daha iyisi vardır

hocam daha pahalı diye daha iyi olacak şartı yok ve bu lansman fiyatı özel 2.5dan çıktı diye biliyorum. daha geçenlerde buna yakın olan kp40 lansman fiyatı 2200dü şuan 3e çıkmış. bu da indirim bitince 3 3.5 arası olur bence. yani bütçenize yakın ürün. illaki daha iyisi olabilir ama hemen elemeyin diye dedim

hocam daha pahalı diye daha iyi olacak şartı yok ve bu lansman fiyatı özel 2.5dan çıktı diye biliyorum. daha geçenlerde buna yakın olan kp40 lansman fiyatı 2200dü şuan 3e çıkmış. bu da indirim bitince 3 3.5 arası olur bence. yani bütçenize yakın ürün. illaki daha iyisi olabilir ama hemen elemeyin diye dedim
Yok hocam elemedim zaten hala bundayım başka seçenekler de araştırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5 çıkamam ya çıksam bile görüntüye de önem veriyorum biraz bunun tasarımı çok kare gibi duruyor pek hoşuma gitmedi açıkçası

Yok hocam elemedim zaten hala bundayım başka seçenekler de araştırıyorum

Hocam 5 çıkamam ya çıksam bile görüntüye de önem veriyorum biraz bunun tasarımı çok kare gibi duruyor pek hoşuma gitmedi açıkçası
EOs pro 2s de bakabilirsin

Hoşuma gitti bu Gamepower asura ile arasında ki fark nedir fiyatına değecek ayrıca garanti / iade koşulları olarak hangisi daha iyi olur
Valla ben düz eos pro aldım zamanında 1 bucuk sene oluyor bi sıkıntım cıkmadı garanti konusunda birsey diyemem. Ama incehesap beni ugrastırıyor su ara psu aldım kablosu bozuk geldi klavye aldık forumun coğu topku birlik yarısına bozuk yarısına normal geldi. Kola gelecek olursak hikayeli oyunlara baslamadan 1 kere şarj fulluyorum oyunu komple cıkarıyor. Asuradaki switch tmr mi bilmiyorum eos pro 2s deki tmr

Valla ben düz eos pro aldım zamanında 1 bucuk sene oluyor bi sıkıntım cıkmadı garanti konusunda birsey diyemem. Ama incehesap beni ugrastırıyor su ara psu aldım kablosu bozuk geldi klavye aldık forumun coğu topku birlik yarısına bozuk yarısına normal geldi. Kola gelecek olursak hikayeli oyunlara baslamadan 1 kere şarj fulluyorum oyunu komple cıkarıyor. Asuradaki switch tmr mi bilmiyorum eos pro 2s deki tmr
Tmr switch tam olarak nedir hocam düz hall efect ile arasında ki fark nedir

tmr hall effectin biraz daha gelişmiş hali. çözünürlüğü, hassasiyeti daha fazla güç tüketimi daha az. ama arkadaş switch yerine stick mi demeye çalıştı acaba onu anlamadım. switch diyince aklıma xyab tuşları geldi ama oralara optik tuş falan oluyor tmr olmuyor diye biliyorum

Uzun uzun anlatmaktansa ai a su sekil bir tablo yaptırdım. Kısaca daha kaliteli.
1787173092606.webp

tmr hall effectin biraz daha gelişmiş hali. çözünürlüğü, hassasiyeti daha fazla güç tüketimi daha az. ama arkadaş switch yerine stick mi demeye çalıştı acaba onu anlamadım. switch diyince aklıma xyab tuşları geldi ama oralara optik tuş falan oluyor tmr olmuyor diye biliyorum
Switch stick vs herkes farklı bisry soyledigi icin birini kullandım. Bana gore farketmiyor isim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,234
Üyeler
202,234
Son üye
Jack751
Geri