zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,271
- Bütçe
- 4000
Dostlar selam mesaj olarak kalması yerine konu açarak genel bir yorum almak istiyorum ilk çıktığı zaman 800'e düşen ve bisikleti kapıp uçarak atmye gidip parayı yükleyip aynı yerde stok kontrolu yaparken 800 lira yerine 1000 küsüre almış olduğum gamepower force rgb gamepad arkadaşın eline geçince bırakamadı kendisi sahiplendi aralarında bir bağ oluştu bende kendime yeni bir gamepad alma arayışına çıktım emektar 2 senelik f310 hala yaşıyor rahmetli olmadı fakat özellik bakımından yok yani konuya dönecek olursak eğer
4000 liraya kadar çıkabileceğim çoğunluk araba/uçak simulasyonları ve hikayeli oyunlar olmak üzere nadiren fifa/pes (fps oyunları oynamıyorum tetiklerinin araba sürmeye uygun olması tercihimdir) makro tuşlar turbo mod falan pek ilgilenmiyorum açıkçası kullanmadım da force kullanırken bu kriterlere dikkat ederek neler önerirsiniz
(Yürüyen gamepadi de etiketlemeyi unutmayalım @Diavelin)
4000 liraya kadar çıkabileceğim çoğunluk araba/uçak simulasyonları ve hikayeli oyunlar olmak üzere nadiren fifa/pes (fps oyunları oynamıyorum tetiklerinin araba sürmeye uygun olması tercihimdir) makro tuşlar turbo mod falan pek ilgilenmiyorum açıkçası kullanmadım da force kullanırken bu kriterlere dikkat ederek neler önerirsiniz
(Yürüyen gamepadi de etiketlemeyi unutmayalım @Diavelin)