🔥İndirim Kiwi Kfan-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz 249 TL

Satici n11 kendisi. Dogru mu görüyorum l? Önemli zira ben a101'den aldığımı 1 haftada iade etmek zorunda kalmıştım. Aşırı cızırtı yapmaya başlamıştı.

Bu arada fiyattan bağımsız; malzeme kalitesi rezilin rezili, plastik tabaktan hallice bir plastigi var. Çok hassas davranın. Mesela sözde koruması olsa da fsn kısmından asla tutmayın. O sözde koruma da içe göçüyor dokununca hafif de olsa:))

Ama fiyat bedava.

Ha bir de ledleri kapanmiyor. Ben uyurken kullandigim icin rahatsiz edici geldi. Üzerine bez falan koyup kapattim led ışıklarını.

Güç kablosu da cok kısa. Eski telefonun sarj kablosuyla hallettim onu da.

Son düzenleme:
Ürünün içinden çıkan pil vantilatörden pahalı. Bedava ürün. Ben aldım memnunum. 18650 pili çıkarıncada direk usbden de çalışıyor. Pil ile kablosuz da çalışıyor ama kaç saat dayanır şarjı bilmiyorum. Çocuklara el vantilatörü almışdım 150 liraydı siz düşünün.

Dostlar içinden çıkan pili typc ile şarj etmiyor cihaz sizdede öylemi? Halihazırda cihaz çalışırken şarj vs alması lazım ama bendeki cihaz şarj almıyor

Evde vantilatör, işte vantilatör derken rüzgâr yemekten her yerim tutuldu. Bu sıcaklarla nasıl baş edeceğiz?

Dostlar içinden çıkan pili typc ile şarj etmiyor cihaz sizdede öylemi? Halihazırda cihaz çalışırken şarj vs alması lazım ama bendeki cihaz şarj almıyor
Bende de öyle. Sürekli usb takılı kullanıyorum.

Ayrica alet gürültülü arkadaslar. 1. Kademede bile sesli. Elimde 5 sene önce migrostan aldığım rowell marka fan var. Onun yaninda bu uçak motoru gibi. Sese hassasiyeti olan varsa almasin kesinlikle. 2 ve 3. kademe açmıyorum sesi nedeniyle. 1. Kademe bile gürültülü.

İşin kötüsü ses, fan sesi değil. Arka planda bir vinlama sesi var. Tiz. Fan sesi olsa o kadar belirgin ve rahatsız edici olmazdi.

şarjı ile kullanacaksanız çok bir performance beklemeyin prize takılı olunca biraz daha iyi rüzgar veriyor ama çokta iyi değil ne kadar ekmek o kadar köfte

Benimki geldi ama fanı tutan bir şey yok direkt aşağıya iniyor kafası. Kademeli tutma yeri olmadığından iade edilmiş ürün falan galiba

Bendeki iki cihazda da piller şarj oluyor. Şarj olmuyorsa ya piller ölmüştür ya da şarj düzeneği arızalı. Büyük ihtimal dandik piller kullanıldığı için şarj olsa bile pek uzun ömürlü olmazlar. Ben fişte takılı kullanmak için aldım, meraktan denedim pillerle nasıl çalışıyor diye. Pil bir saat kadar dayandı.

Ses sorunu biz yaşamadık, iki ürün de şimdiye kadar kullandığım daha büyük veya daha küçük fanlardan daha sessiz. Bu tip ucuzluk ürünlerde vınlama sesi veya dengesiz dönüş sesi gibi tuhaf sorunlar yaşanabilir ne yazıkki, şans işi. Örnek olarak aynı laptop soğutucudan üç tane aldık aileye, ikisi sessizdi, biri acayip vınlama sesi çıkarıyordu.

Uzun ömürlü olacaklar mı bilemem ama 225 TL'ye alabilmek güzel fırsat oldu, şimdilik memnunuz.

Bendeki iki cihazda da piller şarj oluyor. Şarj olmuyorsa ya piller ölmüştür ya da şarj düzeneği arızalı. Büyük ihtimal dandik piller kullanıldığı için şarj olsa bile pek uzun ömürlü olmazlar. Ben fişte takılı kullanmak için aldım, meraktan denedim pillerle nasıl çalışıyor diye. Pil bir saat kadar dayandı.

Ses sorunu biz yaşamadık, iki ürün de şimdiye kadar kullandığım daha büyük veya daha küçük fanlardan daha sessiz. Bu tip ucuzluk ürünlerde vınlama sesi veya dengesiz dönüş sesi gibi tuhaf sorunlar yaşanabilir ne yazıkki, şans işi. Örnek olarak aynı laptop soğutucudan üç tane aldık aileye, ikisi sessizdi, biri acayip vınlama sesi çıkarıyordu.

Uzun ömürlü olacaklar mı bilemem ama 225 TL'ye alabilmek güzel fırsat oldu, şimdilik memnunuz.
Ses olarak evet kafa sisirecek düzeyde değil ama benim pil gg:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende de öyle. Sürekli usb takılı kullanıyorum.

Ayrica alet gürültülü arkadaslar. 1. Kademede bile sesli. Elimde 5 sene önce migrostan aldığım rowell marka fan var. Onun yaninda bu uçak motoru gibi. Sese hassasiyeti olan varsa almasin kesinlikle. 2 ve 3. kademe açmıyorum sesi nedeniyle. 1. Kademe bile gürültülü.

İşin kötüsü ses, fan sesi değil. Arka planda bir vinlama sesi var. Tiz. Fan sesi olsa o kadar belirgin ve rahatsız edici olmazdi.
Ses olarak bende öyle bir durum yok ama pil gg bendeki

Geri