Tam Ekran Yapınca Ekran Kararıyo ve Çöküyo Oyunlar

blurizex

80+
Reaksiyon skoru
13
uygulama açıp tam ekran yapınca ekran gidip geliyo sonra çöküyo
önceden olmuyodu bilgisayarcıya götürdüm tüm testlerini yaptı karta falanda baktı bulamadı
win 11 4060 i5-12400f

uygulama açıp tam ekran yapınca ekran gidip geliyo sonra çöküyo
önceden olmuyodu bilgisayarcıya götürdüm tüm testlerini yaptı karta falanda baktı bulamadı
win 11 4060 i5-12400f
Freesync-gsync vs varsa kapa -uygulamalar ile masaüstünü aynı çözünürlüğe al-uygulamaları pencereli tam ekranda kullan

ekran kartı değiştiysen DDU yap.
Çözünürlük farkı varsa problem çıkarabilir , pencereli tam ekranda dene olacak mı kontrol et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yaşadığın uygulamanın veya oyunun .exe dosyasına sağ tıkla -> Özellikler -> Uyumluluk sekmesine gel.

"Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" (Disable fullscreen optimizations) seçeneğini işaretle ve uygula.

ekran kartı değiştiysen DDU yap.
Çözünürlük farkı varsa problem çıkarabilir , pencereli tam ekranda dene olacak mı kontrol et

Sorun yaşadığın uygulamanın veya oyunun .exe dosyasına sağ tıkla -> Özellikler -> Uyumluluk sekmesine gel.

"Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" (Disable fullscreen optimizations) seçeneğini işaretle ve uygula.
kanka denedim tüm herşeyi genede olmuyo discordu falanda tam ekran yapıyom genede bozuk

Freesync-gsync vs varsa kapa -uygulamalar ile masaüstünü aynı çözünürlüğe al-uygulamaları pencereli tam ekranda kullan
pencereli tam ekrana alamıyom tam ekran başlayınca ekran gidip geldiği zaman donuyo uygulamada alamıyom

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,624
Üyeler
202,340
Son üye
Phys
Geri