Öneri Kulaklık Önerisi Bütçe 4-5 Bin'TL Arası

Dagh4n

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar yıllardır emektar gamepower raijin kullaniyorum pedleri öldü kablosu koptu kopacak isteğim wireless tercihim olacak sekildi iyi bir kablolu varsa kabloluda olur mikrofon kalitesi iyi sesler bass tiz oranı iyi olan bir kulakli istiyorum oyun müzik her alanda kullanacağım benim aklımda suan gamepowerin kai titanium ultra wirelles modeli var bütçe olarakda zorlamıyor bi yandada iyisini alayim uzun sure gitsin diyeceğim arctis nova pro wireless 7 gen 2 var kafam kulaklık konusunda çok karışık fikirlerinizi açığım gerekirse harici mikrofonada yonelebilirim

Mchose x9 kullanıyorum memnunum

İndirime girer mi acaba çok kişi önermiş forumlara baktimda

7 yıldır hyper x cloud 2 kullanıyorum bende yakın zamanda emekli edeceğim. Deri pedleri bir kez değiştirdim. Soyulma harici çok sağlam defalarca yere düştü hala kablosu vs sağlam. Hiç bir bozulma yok kablosuz istediğim için değiştirmek istiyorum. Artık deri istemediğim için cloud 3s den vazgeçtim. Asus rog pelta iyi diyorlar mağazada da denedim rahattı bu arada.

Harici mikrofon aldirmayacak kalitede bir mikrofonu varmı atk nin mchose x9 o kadar cok kişi dediki amazondan alip denemek istiyorum fiyat olarakda gayet iyi Gönül ister steelseries olsun ama bütçe yetmiyo bide harici mikrofon lazim onun icin

Mchose X9 ve ATK N9 mikrofonları yeterli, ama Mchose X9 alacak bütçe varken N9 para vermeyi saçma buluyorum.

arkadaşlar mchose x9 almaya karar verdim sizce indirime girer mi luan amazonda 3500 tl 3 vadesiz taksit var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,784
Üyeler
202,389
Son üye
kurnazkedi
Geri