Kanka ben de hayatımda ilk kez AMD ekran kartı kullandım zibilyon tane soru vardı kafamda imzadaki sistemi topladım ekran kartını artık bütçe çok zorlandığından mecburen 9070xt aldım valla canavar gibi GoW full ultra ayarlar 2K çözünürlükte sabit 160 FPS alıyorum yani 9070xt alıp diğer parçalara biraz daha bütçe ayırabilirsin 5070ti fiyat konusunda bir tık uçuşa geçmiş olabilirAbiler ablalar merhabalar
2k oled monitör alıp spiderman 2 gibi yüksek ekran kartı gerektiren oyunları en üst ayarda oynamak istiyorum bu kardeşinize lütfen yardımcı olun
teşekkürler
Sizin bütçeye 9070XT uygun. İleriye dönüklükle alakası yok. Bir tane sistem topladım indirimsiz fiyatlarla. OLED monitör maalesef olmuyor bu bütçeye. Bazı parçalardan kısılıp 3 4 daha tasarruf yapılır ama değmez. Bu parçalar orta şeker. Daha iyisini ben toplayamadım, bulabilen varsa buyursun.hocam ben pek anlamıyorum. dediğinize istinaden ileriye dönük 5070 ti almaktansa amd kartını almak mı mantıklı cevaplarsan sevinirin çok
buz gibi pahalıSizin bütçeye 9070XT uygun. İleriye dönüklükle alakası yok. Bir tane sistem topladım indirimsiz fiyatlarla. OLED monitör maalesef olmuyor bu bütçeye. Bazı parçalardan kısılıp 3 4 daha tasarruf yapılır ama değmez. Bu parçalar orta şeker. Daha iyisini ben toplayamadım, bulabilen varsa buyursun.
Alıntıyı görüntüle
1 tb ssd 10.000₺ mi?Sizin bütçeye 9070XT uygun. İleriye dönüklükle alakası yok. Bir tane sistem topladım indirimsiz fiyatlarla. OLED monitör maalesef olmuyor bu bütçeye. Bazı parçalardan kısılıp 3 4 daha tasarruf yapılır ama değmez. Bu parçalar orta şeker. Daha iyisini ben toplayamadım, bulabilen varsa buyursun.
Alıntıyı görüntüle
En ucuz DRAM'li bunu bulabildim. Aynısını arkadaşa aldırdım Ocak'ta 6 taksitle 8k'ye. Gayet memnun. Bizim 2 3'e 1TB aldığımız zamanlar daha uzun süre gelmeyecek gibi.1 tb ssd 10.000₺ mi?nolmuş böyle yav?
Yoksa 2 tane 1tblık mı yazdınız anlamadım. Vay arkadaş 1tb ssdyi 2 sene önce birini 1850₺ ye öbürünüde 2400₺ yemi ne almıştım sanki
hocam öncelikle teşekkür ederim. SSD var şu anlık almayacağım ssdiSizin bütçeye 9070XT uygun. İleriye dönüklükle alakası yok. Bir tane sistem topladım indirimsiz fiyatlarla. OLED monitör maalesef olmuyor bu bütçeye. Bazı parçalardan kısılıp 3 4 daha tasarruf yapılır ama değmez. Bu parçalar orta şeker. Daha iyisini ben toplayamadım, bulabilen varsa buyursun.
Alıntıyı görüntüle