hocam monitor 1080p zaten 2kyla isim yok performans acısından nası bi fark olur 8kya degermi birde ekstra sogutucuya gerek varmıBottleneck Calculator da boyle gozukuyor
hangi anakart var hangi oyunları oynuyorsunintel arc a750 ekran kartim var anakartim msi h610m i3 12100f kullaniyorum i5 14400fe gecsem darbogaz vb olurmu ve performansta nasi bi farklilik olur ?
O kadar masrafa değmez. Böyle devam edip ilerde ddr5 e geçin bence.hocam monitor 1080p zaten 2kyla isim yok performans acısından nası bi fark olur 8kya degermi birde ekstra sogutucuya gerek varmı
hocam i3te cok sıkıntı ddr5e gecmek cok masrafli olur gibiO kadar masrafa değmez. Böyle devam edip ilerde ddr5 e geçin bence.
platform değiştirirsiniz direkt hocam bence ddr4 e daha fazla para harcamanın anlamı yokhocam i3te cok sıkıntı ddr5e gecmek cok masrafli olur gibi
hocam ddr5e gecmek kac para tutarplatform değiştirirsiniz direkt hocam bence ddr4 e daha fazla para harcamanın anlamı yok
İşlemci anakart ve ram'leri değiştirmeniz lazım.hocam ddr5e gecmek kac para tutar
Sadece 16 GB Ram 11k fiyatı var en düşük kaldı ki bu artık yetersiz oluyor 32 yapsanız 22k-23k yı buluyor sadece ram. Anakartı değiştireceksiniz 7-8k da bu tutacak ve işlemciyi değişmeniz gerek bu da giriş seviyesi için 6-8k orta seviye için 11-15k üst kısım içinde 16-21k arası bir işlemci maliyeti çıkar size. Siz kendi bütçenizi paylaşırsanız daha iyi olacaktır daha iyi yardımcı oluruz.hocam ddr5e gecmek kac para tutar
hocam okadar butcem olsa yeni kasa alırım ben mesemde calısıyom aylık 20k para alıyom zaten 10k yiyom bana ay sonu 10k kalıyorSadece 16 GB Ram 11k fiyatı var en düşük kaldı ki bu artık yetersiz oluyor 32 yapsanız 22k-23k yı buluyor sadece ram. Anakartı değiştireceksiniz 7-8k da bu tutacak ve işlemciyi değişmeniz gerek bu da giriş seviyesi için 6-8k orta seviye için 11-15k üst kısım içinde 16-21k arası bir işlemci maliyeti çıkar size. Siz kendi bütçenizi paylaşırsanız daha iyi olacaktır daha iyi yardımcı oluruz.