🔥İndirim MSI 1tb M450 Gen4 Nvme M.2 2280 SSD 3400mb Okuma / 2400mb Yazma 6.599,00₺

MSI anladığı iş anakart ve dizüstü üretmek arkadaşlar. Diğer ürünleri de üretiyor diye iyi olduğunu göstermiyor. Bu iki ürün gamı hariç marka diye bulaşmayın. Aynı şeyi Asus için de diyebilirim. Gidin PSU'yu, ana işi PSU olandan, soğutmayı soğutmatcıdan, SSD ve bellekleri bellek üreticilerinden alın.

Tayvan ve Çin üretim yapan firmaların genelinde her boka burun sokma huyu var. Ama bu her üründe iyi olduklarını göstermiyor. Ayrıca iyi olsa bile parasının karşılığı vermiyor. Arada laf çaktığınız bazı markalar, en azından bellek, SSD diyelim o işte MSI'dan daha tecrübeliler.

2026-08-20_20-40.webp

Ürün fiyatı vb. araştırmadım. Sadece marka algısından ürün alan arkadaşlar olayında, MSI'dan sanki daha kötü markalarmış algısı saçma onu anlatmak istedim. Güvenilir marka arıyorsanız da yukarıda dediğim gibi ana odağı belirli bileşen olan firmalar önceliğiniz olsun. MSI, Asus'tan anakart alın, ama bence bellek, SSD, PSU almayın. Ekran kartı da keza alınmaz, pahalı satıyorlar çünkü ve uygun fiyatlı ana işi ekran kartı olan firmalarla soğutmalar arasında uçurum farklar yok.

Son düzenleme:
Geri