Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

Biliyorsunuz ki Huawei pura 90 serisi bugün satışa çıkıyor ve 90s pro modeli 11.000 pro Max modeli ise ₺20.000 indirimli çıkacak daha önce Pura 80 pro'nun kamerasını denenmiş ve çok beğenmiştim hazır bu kadar indirimli çıkacak ve globalde de geçen seneye göre fiyatları daha düşük çıkmış olmasından ötürü biraz kanın üstünde telefona sizce almaya değer mi ?
Edit: (Ayrıca şu an zaten bir akıllı saat 5 adaptöre ihtiyacım var telefon ile beraber gelen bu ikisinin fiyatı da düşünce baya önemli bir indirim oluyor klasik Google vs den dolayı düşüncelerim var sadece cesaret edemiyorum henüz)
Şundan;

HAHSQHSDHAJ hocam ön satın alımı dün son sanıyordum lansmandan sonra başlıyormuş meğersem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 90s pro max kullanıyorum. Çok iyi telefon, Google sorunu yaşamadım 30 saniyemi almadı kurup kullanmaya başlamam

Tr fiyatı pro 80 bin TL. Pro max 120 bin TL çıktı. Ben yurt dışı aldım. 5 gün oldu.
Ne kadara aldınız hocam şuan fiyatı yanındaki hediyeleri dahil edersek 58e falan geliyor.

Ben yazılım konusunda huawei ye güvenmiyorum. daha düne kadar en üst düzey telefonunda bile android 12 vardı.
En son p20 lite kullanmıştım hâlâ akıcılıkta sorunu yok

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
@frose normalde 52600 tl geliyordu ama ekstra ekran koruyucu taktırdım o yüzden 53600 tl geldi, hediye olarak saat mi tablet mi diye sordular matepad se 11.5 2026 tablet modelini seçtim bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri