Laptop Soğutucu Önerisi

anilg001

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
1500
Merhabalar, aranızda yeniyim bu benim ilk konum.
15.1 inclik Lenovo Legion 5 Oyuncu laptopum bulunmakta, şuan aktif olarak memo fl08 kullanıyorum ama çok gereksiz güçlü sessiz ve kaba büyük duruyor o yüzden onu satılığa çıkardım yeni almama rağmen.
Bütçem 1500TL ye kadar 15 yada 16 inçlik küçük işlevselliği ve görselliği önce çıkacak soğutucu/stand tavsiyesi rica ediyorum. Cihazım soğutmaya ihtiyaç duyan bir cihaz değil zaten.
Cihazım: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ws-11-home-gaming-laptop-siyah-175790824.html

Hocam bu cihaz için sessiz zor bulunur ya bende memo fl08 kullanıyorum evet sesli ama güçlü güzel bazı şeyler çekilcek yapacak bir şey yok ama eğer bir model arıyorsan bir instagram sayfasında görmüştüm Havit Gamenote f20701 modelini önerebilirim kullanmadım ama izlediğin adam bunu öneriyor

Stand alınabilir, bence şu an kullandığınız soğutucu haricindekiler sadece yüzeyi serinletiyor. Ben yıllarca dizüstü yükseltici ile kullandım, ortalama 5-10 derece kadar fark ediyor. Ayrıca sadece kasa fanı döndüğünden gürültü de azalmış oluyor. Stand konusunda öneri yapamayacağım, ama ucuz bir şey almayın kırılır büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,529
Üyeler
202,310
Son üye
Yusuf22
Geri