darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 1,236
KlasseGear PRO modelinin yüzeyi fiyatına göre. Emin olun ₺1500 Hybrid veya Control ürünlerin yüzeyleri çok daha akıcılar. Speed yüzey alınca pişman olacaksınız, DPI ayarı vb. ne yaparsanız yapın istediğiniz durumlarda kontrol zorlaşacak. Ayrıca dediğim gibi yüzeyi kolu yakıyor. Ben de Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi, Kensei Hybrid ve KlasseGear Longteng (Hybrid var) ben açıkçası speed yüzey yerine diğer ürünleri kullanırken daha rahat fareyi kontrol ediyorum.Mouse şu anki pad’de bile az kayıyor hocam. Ayrıca speed olması daha iyi gelecek gibi hissediyorum ne kadar yumuşak ve pürüzsüz bir yüzey olursa o kadar çok rahat ederim gibi geliyor.
İnsanlar bazen 90x40 %70 Speed %30 control ürünleri ile bu ürünleri kıyaslıyorlar. Geniş mousepadlerin yüzeylerinde yapıştırma baskı var, tam anlamıyla kumaş sayılmazlar. Onların toz yiyince yavaşlayan speed yüzeyi ile kaliteli bir mousepadin speed yüzeyinde net fark var.
Hatta ben Wraith SOA Hybrid'i değil de ATK şu ürünü önerebilirim. İnsanlar bundan daha memnun.
ATK Sky Mousepad
Mousepad Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
KlasseGear PRO yüzeyi gibi bir yavaşlık beklemeyin. Ucuz mousepadlerin kumaşları ile aralarında net farklar var. Yine tekrarlayayım CS2, Valorant, R6 ve COD'da sayılır dar harita oynuyorsanız Hybrid yüzey ideal. Yani speed BR oyunlarında falan iş görür herhalde veya DPI, Sensitivy düşük tutanlar alışabilir. Ben FPS oyunu için açıkçası hızlı ve akıcı yüzeyleri, skatesleri doğru bulmuyorum. Dengeli veya control çok daha mantıklı.