Yardım Samsung S25 Alınır mı?

Kompakt olması senin için problem değilse çok iyi cihaz. Kesinlikle alınır.

Kompakt olması senin için problem değilse çok iyi cihaz. Kesinlikle alınır.
şu ana kadar kullandığım telefonlar huawei ve tecno marka idi ve büyük ekranlardı, özellikle bir ekran tercihim yok ama şu ana kadar öyle denk geldiği için büyük ekran kullandım. küçük ekrana alışması nasıl?

şu ana kadar kullandığım telefonlar huawei ve tecno marka idi ve büyük ekranlardı, özellikle bir ekran tercihim yok ama şu ana kadar öyle denk geldiği için büyük ekran kullandım. küçük ekrana alışması nasıl?
Bana göre insan her şeye alışıyor ama yine de kesin bir şey diyemem. Bir teknoloji mağazasına gir s25 veya s26 dene. Öyle karar ver. Kompakt cihaz kullanmanın da avantajları var. Tek elinler çok rahat kullanıyorsun. Ağırlık yapmıyor vs. Bazı insanlar büyük telefonları bazıları kompakt telefonları seviyor. Tercih meselesi.

Telefondan çok dizi vs izlemiyorsan bozmaz.

S25 44bin tl ye hiç düşünülmez alınır. ciddi güzel cihaz. bu fiyatta köprüden önce son çıkış. muhtemelen ay sonuna kadar artık stok kalmaz fiyatı artar.

Geri