🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

1787299518220.webp

Yaşar kardesim mlsf 2.5k tokatlanmis

Ilk neslini kullanmıştım, hala da çekmecede duruyor. Kötü bir mouse degil bu fiyata alınır.

Direk çektim , bende 1. Modeli var yıllardır kullanırım çok güzel mouse . Yukarıda bahsedilen sorunu , anakart tarafına taktığınızda donglesini düzeliyormuş sanırım

Bu modeli aldım. Kronik sorunlar oldu. Ona göre alın. Ama bu paraya değebilir tabiç Garanti firması rezaletti. Arıyorsun böyle nasıl desem üslubu bozuk bir kadın vardı. Zannedersin huysuz teyze mekan işletiyor. Ben global yönetime mesaj atıp destek almıştım. Özür dilediler ve yeni ürün göndermel istediler kabul etmedim çünkü Amazon'dan satın almıştım. Paramı geri alabileceğimi biliyordum. 2-3 gün içinde aradılar özür dilediler, ücret iadesi aldım ve sonra bi daha uzak durdum.

Beyler sipariş ettim ama dediklerinize göre çok sıkıntılı bir mouse iptal mi etsem bilemedim şimdi

Bu modeli aldım. Kronik sorunlar oldu. Ona göre alın. Ama bu paraya değebilir tabiç Garanti firması rezaletti. Arıyorsun böyle nasıl desem üslubu bozuk bir kadın vardı. Zannedersin huysuz teyze mekan işletiyor. Ben global yönetime mesaj atıp destek almıştım. Özür dilediler ve yeni ürün göndermel istediler kabul etmedim çünkü Amazon'dan satın almıştım. Paramı geri alabileceğimi biliyordum. 2-3 gün içinde aradılar özür dilediler, ücret iadesi aldım ve sonra bi daha uzak durdum.
HyperX ürünleri için mail yoluyla yurt dışı HP ile görüşün. Çok yardımcı oluyorlar. Benim Cloud2'imin menteşeleri çatlamıştı Cloud 3 gönderdiler Cloud 2 de kalsın dediler.

Hocam aula SC900 pro var bende dedim hem hyperx hem de fiyatı uygun olmazsa bunu alıp onu iade ederim diye de sizin denilenlere göre hyperx çok ta mantıklı bir seçim olmaz gibi
Elektronik şans işi biraz da hocam, belki sizde hiç sorun çıkartmayabilir ona bir şey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HyperX ürünleri için mail yoluyla yurt dışı HP ile görüşün. Çok yardımcı oluyorlar. Benim Cloud2'imin menteşeleri çatlamıştı Cloud 3 gönderdiler Cloud 2 de kalsın dediler.
Aynen bu arada HyperX garanti konusunda çok iyi. Daha önce kaç defa kulaklığım bozuldu ona rağmen hiç sorgulamadan yeni ürün gönderdiler. Buna güvenerekte alabilirsiniz ürün shape olarak hoşunuza gittiyse.

Geri