Samsung A37 128gb Alınır mı?

bpp4242

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamın aleyküm hocam şuanki telefonum a7 2018 model bir telefon kullanıyorum şimdi değiştirmeyi düşünüyorum lakin tam karar veremedim 20K civarı telefon arıyorum a37 veya a36nın 128 gb liklerine bakıyorum a37 128gb 20.500 tl en düşük fiyatı buymuş sizce alınır mı? fiyatına değermi ?.Çoğu kişi s serisi al diyor ama sıfırı s25 oda 40kdan başlıyor

Selamın aleyküm hocam şuanki telefonum a7 2018 model bir telefon kullanıyorum şimdi değiştirmeyi düşünüyorum lakin tam karar veremedim 20K civarı telefon arıyorum a37 veya a36nın 128 gb liklerine bakıyorum a37 128gb 20.500 tl en düşük fiyatı buymuş sizce alınır mı? fiyatına değermi ?.Çoğu kişi s serisi al diyor ama sıfırı s25 oda 40kdan başlıyor
256gb almanda fayda var.

ALEYKÜM SELAM
Ram olarak 6 gb ram ve sonradan sd kart takılamadığı için 8/256 alma imkanın var ise 8/256 alman daha iyi olur.ve amacın eğer günlük kullanım ve uzun ömürlülük ise işini gayet görür a37 illa s serisi alcam diye iki katı para vermeye,bütçenin zorlamanın bir anlamı yok bence bu benim şahsi fikrim.

ALEYKÜM SELAM
Ram olarak 6 gb ram ve sonradan sd kart takılamadığı için 8/256 alma imkanın var ise 8/256 alman daha iyi olur.ve amacın eğer günlük kullanım ve uzun ömürlülük ise işini gayet görür a37 illa s serisi alcam diye iki katı para vermeye,bütçenin zorlamanın bir anlamı yok bence bu benim şahsi fikrim.
hafıza mı ram mi ayrımında bence öncelik ram olmalı. hafıza bir şekilde cozuluyor cloud filan.
6 256 yerine 8 128 bence daha iyi bir seçim.
performans için ram hafızadan cok daha önemli bir şeu.

a37 ve S serisi hakkında dediklerinize de katılıyorum. anlamı yok. butcesi 20k olan adam zorlayıp 40klık bir cihaz almamalı.

A serisinin giriş seviyesindense nothingin orta modelini tavsiye ederim. 3a modelini yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Sorunuz varsa alabilirim.

kampanya bitmeden bunu al. 5000tl kuponu aktifleştir . kullan. 19999 a geliyor. a37 den daha iyi bir cihaz. işlemcisi vs.
hatta alışveriş kredisi ile de alabilirsin taksitle. ama biraz faiz işler.

kerem enginar da dün kısa bir video attı
nothing işlemcisi 1162 single core 3315 multi core
a37 işlemcisi 1145 single core 3450 multi core
baya iyiymiş
nothing ram lpddr4x ssd ufs 2.2
a37 ram lpddr5x ssd ufs 3.1
kamera olarak nothingin 2x zoom harici pek bir artısı yok, hatta yok
ekranları benzer
pilleri benzer
nothingin güncelleme desteği daha kısa
bu telefonun neden 20kya indirimde sayıldığını anlamıyorum @Samsun55Kuzey
kasası plastik, ip64 var

nothing işlemcisi 1162 single core 3315 multi core
a37 işlemcisi 1145 single core 3450 multi core
baya iyiymiş
nothing ram lpddr4x ssd ufs 2.2
a37 ram lpddr5x ssd ufs 3.1
kamera olarak nothingin 2x zoom harici pek bir artısı yok
ekranları benzer
pilleri benzer
nothingin güncelleme desteği daha kısa
bu telefonun neden 20kya indirimde sayıldığını anlamıyorum @Samsun55Kuzey
kasası plastik, ip64 var

Hocam rakamları çok iyi okumuşsunuz.

Bu rakamlar pratikte hayatımızda nasıl majör farklılıklar yapacak?

Mesela 1.0 motor neden 1.5 motordan daha çok güç üretebiliyor? Rakamlara bakılırsa sizin mantığınızda 1.5 motor daha yüksek güç üretebilmeli.
Sadece rakamlar değil optimizasyon da yazılımın ağırlığı da pek çok konuda fark yaratabilir.

bu arkadaşın incelemeye bakın. Birebir aynı cihazlar. hatta biri 6gb ram diğeri 8GB ram. performansları nasıl farklı?

a35 36 37 gerçekten güzel telefonlar a35 kullanıyorum telefon az daha küçük olsa tadından yenmez

Hocam rakamları çok iyi okumuşsunuz.

Bu rakamlar pratikte hayatımızda nasıl majör farklılıklar yapacak?

Mesela 1.0 motor neden 1.5 motordan daha çok güç üretebiliyor? Rakamlara bakılırsa sizin mantığınızda 1.5 motor daha yüksek güç üretebilmeli.
Sadece rakamlar değil optimizasyon da yazılımın ağırlığı da pek çok konuda fark yaratabilir.

bu arkadaşın incelemeye bakın. Birebir aynı cihazlar. hatta biri 6gb ram diğeri 8GB ram. performansları nasıl farklı?
pocoyla samsung yazılımı bir mi?

A serisi fp seri 2022 de a73 almıştım sonra 15pro ya geçtim onuda valideye verdim , geçen uzun yolda bi harita açayım dedim benimkinin şarjı yarı yolda bitti dönüşte a73 ü açtım eve geldim hala %40 şu kameraları iphone gibi olsa iphonenin yüzüne bakmam da yapacak bise yok, güzel telefondur bence samsungdan ilerleyin.

pocoyla samsung yazılımı bir mi?

Hocam Poco ile Nothing yazılımı bu. Samsung değil. Nothingle bile bir değilki Samsungla bir olsun.
Ayrıca söylemek istediğim Donanım her şey değildir. Burada sizinle Poco ve Nothing konusunda tartışıyoruz sizinle. Ama Poco donanımını kullanmıyor böyle ollunca da donanımı ne olursa olsun performansı limitinin gerisinde.

Nothing Samsung yazılımına gelince.
Nothingde bloatware yok, reklam yok, neredeyse push filan hiç yok (arada tek tük Nothing anketi geliyor)
Ama Samsungda bloatware dolu, samsungun kendi uygulamarı dolu. Facebook instagram vs filan geliyor. Nothingde sen ne istersen onu yüklüyorsun.

Ayrıca Nothing OS sürekli gelişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A serisi fp seri 2022 de a73 almıştım sonra 15pro ya geçtim onuda valideye verdim , geçen uzun yolda bi harita açayım dedim benimkinin şarjı yarı yolda bitti dönüşte a73 ü açtım eve geldim hala %40 şu kameraları iphone gibi olsa iphonenin yüzüne bakmam da yapacak bise yok, güzel telefondur bence samsungdan ilerleyin.

Ben iphone kameralarının abartıldığını düşünoyurm. Hadi en pro max için iyi diyelim ama 100bine kadar iphoneun kamerasından iyi bir sürü cihaz var. adamların tek avantajı instagrama yüksek kalite yükleyebilmeleri.

Samsung Vivo Honor vs her türlü iphone u tokatlar.
O kamera kalitesi eskide kaldı. insanların sabit fikri bence bu.

Geri