- Bütçe
- 50.000
Selamlar. Belki görmüşsünüzdür, dün yine ekran kartı önerisi için bir konu açmıştım. Karar verdiğimi sanıyordum ancak verememişim.
RX 9070 XT almayı planlıyordum ancak AMD tarafının yazılım konusunda yetersiz olduğuna dair yapılan yorumlar beni tekrardan kararsız kalmaya yöneltti.
Ultra ayarlarda oyun oynama meraklısı bir insan değilim. Ancak şöyle bir problem var. Grafik tasarım ile uğraşıyorum ve ilerleyen zamanlarda oyun yapmayı planlıyorum.
Bundan ötürü AMD’den daha çok Nvidia tercih etmem gerektiğini söyleyen birçok insanla karşılaştım.
Şu anda bütçe olarak 50.000 TL’yi gözden çıkartmış durumdayım.
Almak istediğim ekran kartları arasında öncelikli olarak TTX 5070 var.
Sizce ne almalıyım? Lütfen yardım edin.
Şu ana kadar aldığım bileşenler;
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI B650M Gaming Wi-Fi mATX
PSU: MSI MAG A650BN ATX PC (650W, 80+ Bronz)
RAM: GoodRam Dual 2x16 6400 MHz CL32
Kasa: Corsair 480T
(Bunlara ek olarak Gamepower Intense X20 1080p monitör kullanıyorum. Onu da değiştirmeyi planlıyorum.)
RX 9070 XT almayı planlıyordum ancak AMD tarafının yazılım konusunda yetersiz olduğuna dair yapılan yorumlar beni tekrardan kararsız kalmaya yöneltti.
Ultra ayarlarda oyun oynama meraklısı bir insan değilim. Ancak şöyle bir problem var. Grafik tasarım ile uğraşıyorum ve ilerleyen zamanlarda oyun yapmayı planlıyorum.
Bundan ötürü AMD’den daha çok Nvidia tercih etmem gerektiğini söyleyen birçok insanla karşılaştım.
Şu anda bütçe olarak 50.000 TL’yi gözden çıkartmış durumdayım.
Almak istediğim ekran kartları arasında öncelikli olarak TTX 5070 var.
Sizce ne almalıyım? Lütfen yardım edin.
Şu ana kadar aldığım bileşenler;
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI B650M Gaming Wi-Fi mATX
PSU: MSI MAG A650BN ATX PC (650W, 80+ Bronz)
RAM: GoodRam Dual 2x16 6400 MHz CL32
Kasa: Corsair 480T
(Bunlara ek olarak Gamepower Intense X20 1080p monitör kullanıyorum. Onu da değiştirmeyi planlıyorum.)