Gta 5 Ekranda Çıkan Morluklar Hatası ! Acil Yardım Lazım

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14
Merhaba gta v oynarken birden evde ve yolda giderken ekran böyle morarmaya başladı. İnternette bir şey bulamadım bununla ilgili, sizce nedendir çözümünü bilen acil yardım edebilir mi ?
2c95c401-8074-4fae-9c5f-b93cec1f428e.webp

Merhaba gta v oynarken birden evde ve yolda giderken ekran böyle morarmaya başladı. İnternette bir şey bulamadım bununla ilgili, sizce nedendir çözümünü bilen acil yardım edebilir mi ? Alıntıyı görüntüle
Eğer bir mod kullanıyorsan SHADER gibi devre dışı bırakıp dene mod dosyalarından kaynaklı olabilir. Grafik ayarlarını özellikle shader ayarlarını biraz düşürüp dene. Devam ederse ekran kartı sürücünü yeniden kurup dene. Ondan önce de GTA V i kapatıp pcyi kapatıp aç yap bir dene. Belki geçici vram hatası olabilir.

Eğer bir mod kullanıyorsan SHADER gibi devre dışı bırakıp dene mod dosyalarından kaynaklı olabilir. Grafik ayarlarını özellikle shader ayarlarını biraz düşürüp dene. Devam ederse ekran kartı sürücünü yeniden kurup dene. Ondan önce de GTA V i kapatıp pcyi kapatıp aç yap bir dene. Belki geçici vram hatası olabilir.
Direkt oyunu epic'ten indirip oynuyorum. Yani mod hiç kurmadım. Sadece yakın zaman da dlss gibi ayarları açtım ilk defa. Açtıktan sonra baya bu sorunu yaşamadan oynadım bu yeni olan bir şey. Sadece gta 5 te olan bir şey gerçi valorant dışında başka oyun oynamıyorum güncel olarak ama başka bir şeyde rastlamadım bu tarz bir hataya. Dediklerini detaylandırırsan denerim düzeltmeyi yada direkt deneme yanılma grafik ayarlarını düşüreceğim. O şekilde de her seferinde oyun yeniden başlatma istiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

undervolt yaptım mı oluyordu bana yapmadığımda sıkıntı yok
hiç onu yapmadım anladığım iş değil

Furmark kur pc ye bi test yap. Ddu ile driver kaldırıp yükledikten sonra. Eğer bu tarz morarmalar olursa ekran kartın ölüyor demek

Geri