Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,405
indirim bekleyip hydroshift al bence
Başka bir anakartın da olsa sığmama ihtimali yüksek. Liqmaxflo 360, Arctic Lf3 gibi 38mm radyatör kalınlığına sahip. Buna fan da eklenince toplam 63mm kalınlık oluyor senin kasan için Asus'un belirttiği maksimum kalınlık 52mm olmalı. Yani 27mm radyatör ve 25mm fan kalınlığı senin için sınır. Belki 55mm (30mm radyatör + 25mm fan) de sığar ama bence riske gerek yok. Satın alım yapacağın zaman ölçülere mutlaka dikkat et.Asus a32 plus kasa aldım. anakartım NZXT X870E modeli. Anakart üzerindeki heatsinklerden dolayı sığmama ihtimali varmış
Gerçekten oyleymis. Fiziki olarak olcum de yaptim. Kalin radyatorler asla sigmaz. Destek icin tesekkurlerBaşka bir anakartın da olsa sığmama ihtimali yüksek. Liqmaxflo 360, Arctic Lf3 gibi 38mm radyatör kalınlığına sahip. Buna fan da eklenince toplam 63mm kalınlık oluyor senin kasan için Asus'un belirttiği maksimum kalınlık 52mm olmalı. Yani 27mm radyatör ve 25mm fan kalınlığı senin için sınır. Belki 55mm (30mm radyatör + 25mm fan) de sığar ama bence riske gerek yok. Satın alım yapacağın zaman ölçülere mutlaka dikkat et.
Düzeltme: Şimdi baktım Enermax'ın Sr ibareli modelleri varmış ( slim radiator ). Onların kalınlıkları sınırda kalabilir toplam 53.8mm yapıyor.