50 Bin TL Ye Gaming Gecesi İndirimli OEM Sistem

bilmiyordum nekadar fark var çok hikayeli oyun oynamıyorum 4-5 sene götürsün yeterli bütçem kısıtlıydı çok mu kötü ekran kartı internette bulamıyorum hep xt çıkıyo bilgi verirmisiniz
rx 9060 sadece oem kasalarda bulunuyor internetten düz versiyonunu adet olarak satın alamazsınız. çok kötü değil tabi ama xt’ye göre %15 civarı fps kaybı yaşarsınız. karar sizin tabi ama ben bu haliyle 50 bin vermezdim

rx 9060 sadece oem kasalarda bulunuyor internetten düz versiyonunu adet olarak satın alamazsınız. çok kötü değil tabi ama xt’ye göre %15 civarı fps kaybı yaşarsınız. karar sizin tabi ama ben bu haliyle 50 bin vermezdim
teşekkürler ama aldım artık taksit yapabiliyo olmam iyi oldu açıkcası ileri dönük bi kartsa sorun değil dediğim gibi hikayeli oyun oynamıyorum pek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

denk olduğu 5050 galiba ona göre nasıl bilginiz varmı ?

düz 9060’ın denk olduğu kart 5050 sayılmaz hocam. kas gücünde net olarak 5050’den daha iyi, ama 5060 gücünde değil malesef. yine de gerek hikayeli oyunlarda, gerek cs, valorant tarzı oyunlarda gayet akıcı bir deneyim yaşarsınız. 1080p ultra ayarlar için gayet güzel kart. hayırlı olsun, güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri