Dizel Arabalar Sizce Bitti mi?

Mirioğlu

80+
Reaksiyon skoru
11
Mazot fiyatları gün geçtikçe artıyor. Dizel arabaların bakım masrafi benzinli arabaya göre daha masraflı üstüne bir de mazotun benzini bu denli geçmesi sonrasi dizel arabalarin ekonomiklik anlamı kalmadı diye düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir?

Sürekli uzun yol yapıyorsan dizel hala iyi ama şehir içi için benzinli almak mantıklı olur hep yine de bizim Türk halki dizeli daha çok seviyor

Mazot fiyatları gün geçtikçe artıyor. Dizel arabaların bakım masrafi benzinli arabaya göre daha masraflı üstüne bir de mazotun benzini bu denli geçmesi sonrasi dizel arabalarin ekonomiklik anlamı kalmadı diye düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir?
şimdi 2 milyona dacia striker otomatik lpg gelecek. s. İci 8lt s.disi 7lt lpg yakacak. hesabi sen yap.

7 sene garantiyle birlikte.

dizel biteli cok oldu.

Sürekli uzun yol yapıyorsan dizel hala iyi ama şehir içi için benzinli almak mantıklı olur hep yine de bizim Türk halki dizeli daha çok seviyor
Maalesef mazot fiyatları sonrası dizel arabaların pek manasi kalmadı. Sık sık uzun yol yapmak haricinde anlamsız hale geldi.

Dizel bitti zaten avrupa birliği kararlarından sonra
Bu yakıt emisyonu çevre kirliliği cart curt ayağına bitirdiler dizelleri. Ben de hayatta dizel kullanmam sürekli bir yerlere giden birisiysen alınır ancak

Elektrikli araba dizele bin basar dostum

Dizel öleli çok oldu, benzinlide pek yaşıyor sayılmaz

ham mazotun benzine göre fiyat avantajı kalmadı hem dizelin bakım maaliyeti çok daha yüksek

Geri