Msi A850gl Alınır mı?

AKEKKEO

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba herkese iyi günler 90k bütçem ile bşr sistem buldum ve beğendim alacakken güç kaynağına dikkat ettim a850gl var idi internette ae yaptığı söyleniyor fakat diğer seçenekler dahada kötü ne seçmeliyim veya başka bir sistem öneriniz varmı

A850gls var bende memnunum. Düz gl serisinde cw çıkma ihtimali var ama sırf bu yüzden alacağınız sistemden vazgeçmeyin. Millet gamepower markalı kasa güç kaynağı kullanan sistemler alıyor. MSI diğer markaların yanında gayet kaliteli. Bir sorun çıkaracağını sanmam.

Millet çok kötü gibi yorumlamış korktum ilk sistemim olacak

Msi genel olarak iyi marka bazı ürünleri gerçekten çöp ama psular fln iyi millet çok çok iyi olsun ve ucuz olsun dediği için genelde taşlıyorlsr fakat gayet iyi marka

A-GL dehşet sesli, ona göre al.

Son düzenleme:
A850gls var bende memnunum. Düz gl serisinde cw çıkma ihtimali var ama sırf bu yüzden alacağınız sistemden vazgeçmeyin. Millet gamepower markalı kasa güç kaynağı kullanan sistemler alıyor. MSI diğer markaların yanında gayet kaliteli. Bir sorun çıkaracağını sanmam.
Birader coil hepsinde olabilir, mesela düz gl serisinde ne var da cw ihtimali daha fazla nerenden uydurup da böyle saçma sapan şeyler uydurduğunu açıklar mısın?

Birader coil hepsinde olabilir, mesela düz gl serisinde ne var da cw ihtimali daha fazla nerenden uydurup da böyle saçma sapan şeyler uydurduğunu açıklar mısın?
Kendime alırken yaptığım araştırmalar sonucu. GLS serisinde sorun çıkma ihtimali GL serisinden daha az. Çünkü GL serisinin güncellenmiş sorunları giderilmiş versiyonu gibi düşünebilirsin GLS serisini. Az araştırırsan görürsün. G>GLS>GL şeklinde kalite olarak sıralanıyor. MSI psularda CW şikayeti en fazla GS ve GL serisinde var. Bu yüzden GL serisinde daha fazla dedim. Araştırıp kendin görebilirsin birader.

Son düzenleme:
Merhaba herkese iyi günler 90k bütçem ile bşr sistem buldum ve beğendim alacakken güç kaynağına dikkat ettim a850gl var idi internette ae yaptığı söyleniyor fakat diğer seçenekler dahada kötü ne seçmeliyim veya başka bir sistem öneriniz varmı
Zamanında deneyimledim aşırı sesli onun dışında cw yaşamadım çoğu kişi yaşamış ama ben şanslıydım cw yoktu

Ses çok rahatsız eder mi
Hazır sistemse eğer satın aldıktan sonra ilgili firma ile telefonla görüş normalde kurulum ve sistemi test ederek gönderecekler. Sistemi test ederken güç kaynağınıda test etmelerini iste. Not alsınlar. Cw ve absürt fan sesi istemediğini söyle. Test edip öyle göndersinler. Sesli güç kaynağı ile yollayacak halleri yok sistemi. Ayrıca cw kesin çıkacak diye bir durum yok fan konusuna gelecek olursak diğer msi modellerine göre sesli çalışıyor. Ama rahatsız edecek seviyede değil. Dandik bilinmedik fason çinli markalardan yine iyidir.

A1000GL kullanıyorum bir yıl oldu. Fan sesi, cw sesi yok. Gayet güzel. Kabloları örgülü olsaydı daha iyi olurdu tabi.

Kimse aldığı güç kaynağını aldım çiçek gibi çalışıyor diye gezmez. Bir problem olduğunda bunu konuşur. Bende de gs versiyonu var gayet güzel çalışıyor. Ayrıca acayip sessiz onu da söyleyeyim.

Geri