Öneri Monitör Tutucu Tavsiyesi 34 İnç ve 27inç

Reaksiyon skoru
44
Bütçe
4000
34 inç curved monitörüm var bunun için monitör tutucu önerisi istiyorum. Monitör tutucuyla tuttuktan sonra yukarı kaldırıp altına da 2 tane daha monitör koymayı planlıyorum 27inç boyutundan. Bu şekilde kullanan var mı önerileriniz nelerdir

34 inç curved monitörüm var bunun için monitör tutucu önerisi istiyorum. Monitör tutucuyla tuttuktan sonra yukarı kaldırıp altına da 2 tane daha monitör koymayı planlıyorum 27inç boyutundan. Bu şekilde kullanan var mı önerileriniz nelerdir
e Amazonda milletin çok aldığı model vardı ya gerçi o 32 inch sınır sanırım ( Büyük modelleri de varmış ) bu NB den millet mutluydu - North Bayou NB

e Amazonda milletin çok aldığı model vardı ya gerçi o 32 inch sınır sanırım ( Büyük modelleri de varmış ) bu NB den millet mutluydu - North Bayou NB

Onu da bilmiyorum, 32 ve 34 arasındaki fark ne oluyor diye. Ağırlık mı ya da yükseklik mi oluyor sorun. Bide düşündüğüm 34inç olanı yukarı taşıyıp alta 2 tane 27 koymak istiyorum da 34ü o kadar yükseltebilir miyim emin olamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,794
Üyeler
202,715
Son üye
MECHxyz
Geri