OnurKaraca
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Telefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
Şu dandik şeylere para vermenize gerek yok saç kurutma makinesi ile ısıtıp tirnaginizla hafif kaldiriyorsunuz sonra bir kredi kartıyla kolayca sokuluyorTelefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
2 ay önce M13 için değiştirdim. Değiştirilmesi kolay YouTube’dan bakabilirsin.Çıtalı ekran takmak basit mi? Samsung m13 için ekran değiştireceğim.
Çıtalı ekran almayın derim, kasalar çok kalitesiz.Çıtalı ekran takmak basit mi? Samsung m13 için ekran değiştireceğim.
2 ay önce M13 için değiştirdim. Değiştirilmesi kolay YouTube’dan bakabilirsin.
Bu ekran nasıl hocam uygun geldi fiyatı kuponla daha da düşüyor. İlk defa değişim yapacağım yapabilir miyim bilmiyorum.Çıtalı ekran almayın derim, kasalar çok kalitesiz.
çok riskli bi konuTelefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
Ben çok fazla telefon ekranı değiştiridm hiçbirinde sorun çıkmadı. Bence her Türk erkeği bunu yaparçok riskli bi konuD
telefonu ıstıcan ıstıp ekranı sökmeye çalışcan açarken filmler yırtılrsa + masraf çıkıcak yani bilmeyen almasın mümkünsebu kit biraz işlevsiz Link iphone pili satın alınca da bu kit içinden çıkıyo