Mouse Tercihi Hangisini Almalıyım

Reaksiyon skoru
30

asus rog harpe ace mini mi yoksa wraith w1 mi hangisini almalıyım razer orochi v2den geçiyorum harpe ace miniyi çok araştıramadım biliyorsanız yardımcı olurmusunuz scroll fln bozulma sorunu varmı

yani millet gidip wratih mratih çin baskısı mallar alıyor iyi hoş f/p ama garantilik bir durum olunca gelip burada tekrar konu açıyor. asus alın gitsin vallahi değmez şu tr nin şu son halinde uğraşmaya.

yani millet gidip wratih mratih çin baskısı mallar alıyor iyi hoş f/p ama garantilik bir durum olunca gelip burada tekrar konu açıyor. asus alın gitsin vallahi değmez şu tr nin şu son halinde uğraşmaya.
3k verdim asus klavye aldım 5.ayda 5 tane rgb ledi bozuldu

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
benim neden bozulmadı
60096.webp

Asus garanti sağlayacağına inanmak. Arkadaşlar bu ülkede ya yaşamıyorsunuz ya da malum partilisiniz.

Veya Asus ürünlerini satan markanın çalışanısınız ve size forumlarda reklam yapın diye mobbing uygulanıyor. :kizginpeepo:

Geri