Hokkabas
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
amd bu sorunları çözse keşke de rekabet yükselse daha çok yenilik görsek, nvidia da az değil önde olduğu teknolojileri çok yavaş geliştiriyor, doğruya doğru adamların kaç yıl önce 1080ti ile topladığı güven bile şuan amd gpu almaktan vazgeçirir birileriniYa ne diyoruz iste abi. Sen kaç yıldır ekran kartı üreten bir markasın gelmişsin 16. Yaşına. Bu 16 yılın 15 yılında ürettiğin kartların hepsi sorunlu olursa 16. Yıldaki sorunsuz bile olsa kartının satışları hüsran olur. Kullanıcı gpu pazarında %4 le kalırsın. Bana öyle geliyorki bizim nesil yaşlanana kadar amd ağzıyla kuş ta tutsa daha fazla yer edinemeyecek bu kötü geçmişten dolayı. Bizden sonraki bu olayları görmeyen nesil daha fazla yönelir belki. Ki hadi sorunu da gectim sorunsuz diyelim teknolojiyi ilerletemiyosunki sen. Rtx cıkalı 8 sene oldu 8 koca sene. O gün doğan cocuklar ilkokul 2 ye 3 e basladı. 4 nesil gpu geldi geçti. Sen hala yakalayamadın rakibini hala rakip eşdeğer kartına yetişemiyorsun. Dlss fsr diyelim aynı süre oldu yine. 8 seneni aldı yetişmek. Teknoloji olarak yetişse bile bu sefer de oyun desteği olarak zorlanıyor. Bugünde karşımıza pt çıktı. Bakalım bunu kaç senede toparlayacak. İş dünyasına hiç girmiyorum orayı artık nvidia babasının topragı gibi elinde tutuyor salmaya niyeti yok. Oyun için günümüze ayak uydurması lazım. Kas gücü vram evet ama bunlar her şey değil. Bunları düzeltebilirse zevkle kullanılabilir bir kart.