3d Baskı Makinası Önerisi

mqmiii

80+
Reaksiyon skoru
26
İyi günler kendim evde Baskı yapıp Marvel karakterleri gibi daha sonra kendim boyamak istiyorum ama yazıcı olarak ne alabilirim 15 bine kadar creality ender 3 v3 se var güzel gibi duruyor öneriniz varmıdır

2k daha koyup bambulab A1 alın bence verdiğiniz farkın hakkını fazlasıyla verir

Renksiz basanın linkini atarmısın bulamadım hep combo paketi var

Site güvenilir mi?,iyi mi? müşteri memnuniyeti açısından bilgim yok alışveriş yapmadığım için.

Site güvenilir mi?,iyi mi? müşteri memnuniyeti açısından bilgim yok alışveriş yapmadığım için.

Creality Ender 3 V3 Se 3D yazıcıya da zam gelmiş 14 ü buluyor hangisi daha mantıklı bambu mu

Creality Ender 3 V3 Se 3D yazıcıya da zam gelmiş 14 ü buluyor hangisi daha mantıklı bambu mu
Hocam bilgim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemiyorum. @denizin hocamız bu konularda bilgili banada yardımcı olmuştu bu hocamız yanıt verirse daha sağlıklı olur.

Yılların sitesi. Güvenilir. Müşteri memnuniyeti açısından bilemem. Çok ünlü bazı firmalar bile sınıfta kalabiliyor. Yetkili servis'lere işiniz düşmesin. Hepsi bezmiş anladığım kadarıyla. Neyse.. Ender 3 v3 se fena değil güzel az buçuk eski ve marlin tabanlı ama işinizi görür. Şahsen 2.el'de K2'ler 20 bintl civarındayken sıfır ender 3 v3se almazdım. A1 de almazdım klipper olsa bile. Kötü diye değil ama sıfır alacak kadar güncel makinlar değiller. Satıcı size güven veriyorsa 2. el riske değer. Ortalık garantisi bitmemiş hevesle alınıp doğru düzgün kullanılmamış hiçbir sorunu olmayan 2. el yazıcı kaynıyor. Ama ikisi arasında kalıyorsanız A1.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için

Geri