Furkan018.
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
2K OLED mi 4K IPS mi almalıyım? Araf’ta kaldım görerek denemek gibi fırsatım şuanlık yok artı olarak Mini led de aklımı çeliyor
Bütçe 20 25k
Bütçe 20 25k
2k oled2K OLED mi 4K IPS mi almalıyım? Araf’ta kaldım görerek denemek gibi fırsatım şuanlık yok artı olarak Mini led de aklımı çeliyor
Bütçe 20 25k
Oled ya da MiniLed al Led alma o bütçede.2K OLED mi 4K IPS mi almalıyım? Araf’ta kaldım görerek denemek gibi fırsatım şuanlık yok artı olarak Mini led de aklımı çeliyor
Bütçe 20 25k
O bütçelere kesinlikle oled. Ama yanma sorunu fln vardiye ben pek bulasmak istemezdim. Miniled daha iyi gibi2K OLED mi 4K IPS mi almalıyım? Araf’ta kaldım görerek denemek gibi fırsatım şuanlık yok artı olarak Mini led de z. çeliyor
Bütçe 20 25k
veyaBu fiyatlara bulabilirmiyim kokarı olmayan iyi bir Oled önerileriniz nedir
veya
görüntü kalitesi olarak msi daha iyidir
ucuz olsun mat ekran olması sorun olmaz dersen buda var. sonuçta en kötü oled bile ips panelden 5/6 gömlek iyidir.
markalar zaten 3 yıl garanti veriyor yanma olayına.Teşekkür ederim kral yanma durumu olur mu bunlarda?
Tayfun hoca olsa baya şaşırırdıveya
görüntü kalitesi olarak msi daha iyidir
ucuz olsun mat ekran olması sorun olmaz dersen buda var. sonuçta en kötü oled bile ips panelden 5/6 gömlek iyidir.
Hocam G5 kesinlikle alma bütçen yetiyorsa bunu alTeşekkür ederim kral yanma durumu olur mu bunlarda?