Asus 32" Rog Strıx Xg32ucwmg Bu Gün Alınabilir Bir Monitör Mü?

Rehber olduğunu bilmiyordum oradan bakıp hallederim. Teşekkürler.
bunu online oyunlarda yapmıyorum ben ban riski olur diye
offline oyunlarda bunu yaparsan çok güzel gözükür

bir de monitörün kendi osd menüsünde ayarlar yapman gerekiyor renk vs.

@Tayfunns @ayranli_tuz

Tekrar rahatsız ettim sizleri. Monitörü yeni kurdum ve ayarları kontrol ettim. Dikey gölgelenmeler var. Piksel düzeltmeyi menüden başlattım yaklaşık 7 8 dakika kadar sürdü, fakat tam olarak düzeldi diyemem. Gemini geçici bir durum olduğunu ve panelin adaptasyon süreci olduğunu söylese de yinede bir danışmak istedim.

@Tayfunns @ayranli_tuz

Tekrar rahatsız ettim sizleri. Monitörü yeni kurdum ve ayarları kontrol ettim. Dikey gölgelenmeler var. Piksel düzeltmeyi menüden başlattım yaklaşık 7 8 dakika kadar sürdü, fakat tam olarak düzeldi diyemem. Gemini geçici bir durum olduğunu ve panelin adaptasyon süreci olduğunu söylese de yinede bir danışmak istedim.
gray banding diyorsan aşırı fazlaysa iade edebilirsin woledin panel kaynaklı eksilerinden birisi o
onlar çıkmasın istiyorsan qd almak mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçici değil kalıcı, hatta ilerleyen vadede artabiliyor

1787676333624.webp

hele böyle falansa

gray banding diyorsan aşırı fazlaysa iade edebilirsin woledin panel kaynaklı eksilerinden birisi o
onlar çıkmasın istiyorsan qd almak mantıklı

geçici değil kalıcı, hatta ilerleyen vadede artabiliyor

Alıntıyı görüntüle
hele böyle falansa
Yok böyle kötü değil. Piksellere bakarken tek renklerde ve gri yüzeyde fark ettim. Sonrasında piksel temizleme yapınca epey bir azaldı. Açıkcası şuan ilk hali gibi rahatsız edici değil ama panelin normali mi emin olamadım. Olmadı 1 2 gün gözlemleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,764
Üyeler
202,954
Son üye
Yosuklee
Geri