Öneri Ipad Air M3 Alınır mı

Reaksiyon skoru
65
tablet almak istiyorum üni için. birkaç yer gezdim paketi açılmış ya da vitrin olarak kullanılmış ipadleri not aldım. bütün hepsi değişensiz.
ipad pro m5 pil 100 11 inç 49k 20 ay garanti
ipad pro m5 pil 100 13 inç 64k 18 ay garanti
ipad air m4 pil 100 11 inç 32k 15 ay garanti
ipad air m3 pil 99 11 inç 23k 10 ay garanti
ipad air m3 pil 100 11 inç 26k 22 ay garanti

bütçeyi zorlayıp 49k olanı alayım mı gerekli mi sizce? yoksa her türlü işini görür 23k olanı al geç der misiniz? bi yanım al 23kya geç diyor diğer yanım pro al diyo ben karar veremedim. farklı fikir bakış açısı lazım. yorum yapar mısınız? siz olsanız hangisini alırsınız?

Eğer çizim vs için kullanmayacaksan ya da bundan bir para kazanmayacaksan pronun ekranın çok bir önemi kalmıyor. Maksimum video izlerken fark edersin en belirgin detayları oled ve 4 hoparlör olmasıyla. M2 Air kullanıyorum 2 yıldır hala bir sorunu yok taş gibi çalışıyor. Aradaki farka kalem ya da çok lazımsa klavye alabilirsin.

tablet almak istiyorum üni için. birkaç yer gezdim paketi açılmış ya da vitrin olarak kullanılmış ipadleri not aldım. bütün hepsi değişensiz.

bütçeyi zorlayıp 49k olanı alayım mı gerekli mi sizce? yoksa her türlü işini görür 23k olanı al geç der misiniz? bi yanım al 23kya geç diyor diğer yanım pro al diyo ben karar veremedim. farklı fikir bakış açısı lazım. yorum yapar mısınız? siz olsanız hangisini alırsınız?
Air her türlü işini görür ama Pro da güzeldir tabi yani bütçene göre karar ver bence.

Eğer çizim vs için kullanmayacaksan ya da bundan bir para kazanmayacaksan pronun ekranın çok bir önemi kalmıyor. Maksimum video izlerken fark edersin en belirgin detayları oled ve 4 hoparlör olmasıyla. M2 Air kullanıyorum 2 yıldır hala bir sorunu yok taş gibi çalışıyor. Aradaki farka kalem ya da çok lazımsa klavye alabilirsin.
pro isteme sebebim ekran 120hz air 60hz kasıyor gibi geliyor bana ve hoşuma gitmiyor. air aldıktan sonra 60hzye alışamazsam pişman olurum diye korkuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefon apple tablet de apple olsun istedim. başka marka önerisi varsa alabilirim.

pro isteme sebebim ekran 120hz air 60hz kasıyor gibi geliyor bana ve hoşuma gitmiyor. air aldıktan sonra 60hzye alışamazsam pişman olurum diye korkuyorum.
tamda bu yuzden ipad sartmı dıye sordum bu cok sikıntı 144hz tablet kullanıyom 60 hz telefon kasıyor gibi canımı cok sıkıyo

Air her türlü işini görür ama Pro da güzeldir tabi yani bütçene göre karar ver bence.
bütçem sıkıntıda maaşı bekliyorum maaş geldikten sonra 25 30 çıkıcak biraz zorlasam kendimi borçla fln 49k toplarım. hayalimdir hep pro almak ama zorlanıcam alırsam.

mi pad 7 kullandım 2 eli 11 temız kutulu garantili bulabilirsin bide kalem 3 e kalem aldım temiz benim işimi baya goturdü büccem kısıtlıydı
ama 60 hz cihaz tavsiye etmiyorum biraz zorla iyi olsun sonra pişman oldugunda kolay satamassın

bütçem sıkıntıda maaşı bekliyorum maaş geldikten sonra 25 30 çıkıcak biraz zorlasam kendimi borçla fln 49k toplarım. hayalimdir hep pro almak ama zorlanıcam alırsam.
M5 yerine M4 de bakabilirsin aynı cihaz, veya ucuz olsun Aire yakın fiyata alayım dersen dersen M2 Proya bakabilirsin o da iş yapar.

M5 yerine M4 de bakabilirsin aynı cihaz, veya ucuz olsun Aire yakın fiyata alayım dersen dersen M2 Proya bakabilirsin o da iş yapar.
birsürü dükkan gezdim m4 pro yok ellerinde hep m5 pro var. sarı siteden kendi ilimde olupta satan kişilerden alsam öyle olur mu sizce?

tablette 60 hz iğrenç oluyor, pro al kesinlikle
pencil pro da almayı unutma

m3 işini çok rahat görür bence proya gerek yok ama ben olsam m4 air alırdım daha güncel ve aktif olarak kullandığım bi tablet ben 60hz ekrana alışığım ondan hiç batmıyor ki zaten gayet akıcı illa prof. iş yapacağım ve ekran çok önemli diyorsan pro alabilirsin ama diğer türlü her işinde air kat kat daha yeterli en azından paran cebinde kalır

Geri