Sistemim 2k Oyun Kaldırırmı?

Ekran kartı: 4060 ti
işlemci: i512400f
ram: 2x8 3200mhz
2k 300 hz bu monitörü almayı düşünüyorum oyunlarda 2k kaldırırmı acaba sistemim
genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum fortnite.apex legends.lol arada hikayeli oyun falan oynuyorum
monitör linki: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...monitor-67d3gac1tk-p-HBCV0000AS5PR1-yorumlari
Kaldırır mı sorusundan kastın 60 fps verir mi ise yazdığın oyunlarda verir ama asıl önemli olan senin beklentin ne? Rekabetçi oyun oynuyorum diyip bu sisteme 2k monitör almak mantıklı değil, 300hz zaten gereksiz fazla kaçar.

kaldırır ama 2k ultrada oynayamazsın 2k orta-yüksek arası
hocam genellikle tüm hikayeli oyunlarda dlss + frame gen kullanıyorum öyle ultrayı zorlarım belki
Kaldırır mı sorusundan kastın 60 fps verir mi ise yazdığın oyunlarda verir ama asıl önemli olan senin beklentin ne? Rekabetçi oyun oynuyorum diyip bu sisteme 2k monitör almak mantıklı değil, 300hz zaten gereksiz fazla kaçar.
hocam akıcılık istiyorum ya mesela monitörün hz ine sabit fps verse okey benim için rekabetçi oyunlarda ama bu fiyatın altında 2k 240hz bulsam onuda alırım mesela 300hz önemli değil benim için pek 240 da yeter ama uygun fiyatlı bulamıyorum işte

DLSS ile alırsın gibi görünüyor ayarları orta - yüksek birde oyundan oyuna fark eder
2k okadar farkediyormuki hocam geçmeye değermi fps den feragat ederek ileride rami 32gb yapabilirim birde işlemciyi i7 ye çekmeye düşünüyorum aynı zamanda

hocam genellikle tüm hikayeli oyunlarda dlss + frame gen kullanıyorum öyle ultrayı zorlarım belki

hocam akıcılık istiyorum ya mesela monitörün hz ine sabit fps verse okey benim için rekabetçi oyunlarda ama bu fiyatın altında 2k 240hz bulsam onuda alırım mesela 300hz önemli değil benim için pek 240 da yeter ama uygun fiyatlı bulamıyorum işte
O zaman yapıştır gitsin modele pek bakmadım ama 2k nın keyfi bir başka ayrıca apex, fortnite gibi oyunlarda öyle çok mslik bir muhabbet yok apex oyuncuları 110 fps e sabitliyordu bi ara görüntü daha akıcı oluyor diye.

Geri