2080 kullanıyorum beamng cs valo hogwars oynuyorum çoğu oyunu oynuyorum arkadaşlarımlaEkran kartın nedir ?
Oynadığın oyun tarzlarına göre sistemini upgrade etmek daha mantıklı olur.
sistemimin içindeki anakart işlemi ve rami değiştirmek istedim ddr5 kullanmak istedim ama olmazsa ddr4den devamda edebilirim2080 kullanıyorum beamng cs valo hogwars oynuyorum çoğu oyunu oynuyorum arkadaşlarımla
DDR5 yazacaktı muhtemelen yanlış olmuş.2080 kullanıyorum beamng cs valo hogwars oynuyorum çoğu oyunu oynuyorum arkadaşlarımla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sistemimin içindeki anakart işlemi ve rami değiştirmek istedim ddr5 kullanmak istedim ama olmazsa ddr4den devamda edebilirim
yani ddr4 ten devam etsem ddr5 geçmesem mesela sonradan geçsem çok bi performans kaybı yaşarmıyımDDR5 yazacaktı muhtemelen yanlış olmuş.
Sistemi DDR5 yapacaksan ortalama bi 50k gözden çıkarman lazım denebilir. (Yapacaklarına göre değişir.)
hocamDDR5 yazacaktı muhtemelen yanlış olmuş.
Sistemi DDR5 yapacaksan ortalama bi 50k gözden çıkarman lazım denebilir. (Yapacaklarına göre değişir.)
Yani vereceğin bütçeye göre alacağın performans'ta artıacaktır.yani ddr4 ten devam etsem ddr5 geçmesem mesela sonradan geçsem çok bi performans kaybı yaşarmıyım