30-35k Bütçe ile Laptop Önerisi

fiyoufy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Merhaba uniye başlıyacagımdan kendime laptop almak istiyorum ve yani laptoplar hakkında cok az fikrim var 30-35k bütcem var

bunları düşünüyorum fakat LOQda anakart yanması gibi bir sorun varmış gördügüm kadarıyla ne almalayım öneriniz var mı acaba (Bütceyi maalesef artıramıyorum 1-2k maximum esniyebiliyorum)

Merhaba uniye başlıyacagımdan kendime laptop almak istiyorum ve yani laptoplar hakkında cok az fikrim var 30-35k bütcem var

bunları düşünüyorum fakat LOQda anakart yanması gibi bir sorun varmış gördügüm kadarıyla ne almalayım öneriniz var mı acaba (Bütceyi maalesef artıramıyorum 1-2k maximum esniyebiliyorum)
Çok kötü , şu an senin en kötü 4050 bakman gerek olmuyorsa 2. el bak

Hocam zaten mühendislik bölümü olmadıgından ders notları ve gündelik hayatta oyun vs için taşıyabilcegim bir laptop arıyorum yani 2. elede girmek istemiyorum

Hocam zaten mühendislik bölümü olmadıgından ders notları ve gündelik hayatta oyun vs için taşıyabilcegim bir laptop arıyorum yani 2. elede girmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,969531293.html akakçe

Dedigim gibi hocam bütceyi esnetme imkanım yok yinede uğraştıgınız için teşekkürler

bendede 3050ti var güncelde hiçbirşeye yetmiyor tlou2 bitirdim ultra low 30fps sarmıyo yani o yüzden 3050 bakma bile

Dedigim gibi hocam bütceyi esnetme imkanım yok yinede uğraştıgınız için teşekkürler
1-2k esnetebilirim demişsin 46.500 attığım cihaz

yanlış harcama yapma diye uğraşıyoruz

hocam 35 ile 45 arasında 1-2k oldugunu sanmıyorum ve dediginizi anlıyorum o yüzden teşekkür ettim zaten.

sorun degil hocam canınız sagolsun

yani hocam mantıklı geldi sonradan ram alıp yükseltirsem gayet iyi olur gibi

Geri