samet altıntas
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Çok saçma, o fiyata Ti dir bence ama teyit almak şart 12GB 5070Ti yok.Alıntıyı görüntüleaynı ürün burada da böyle yazmışlar
Hocam 5070 ti 16 gb dir 110k ya 5070 koymazlar diye düşünüyorum zaten bu fiyata bu pc biraz fazlaArkadaşlar merhaba hazır sistem olarak baya hoşuma gitti. ama şöyle bi durum var ki rtx5070 ti 12gb yazıyor bi yanlışlık olabilir mi?
Hocam onu almak yerine attigim resimdeki almak cok daha iyi olurArkadaşlar merhaba hazır sistem olarak baya hoşuma gitti. ama şöyle bi durum var ki rtx5070 ti 12gb yazıyor bi yanlışlık olabilir mi?
H
Hocam 5070 ti 16 gb dir 110k ya 5070 koymazlar diye düşünüyorum zaten bu fiyata bu pc biraz fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onu almak yerine attigim resimdeki almak cok daha iyi olurpeki asus mai veya gigabyte olacak şekilde bi sistem
hocam bu hangi site + ekran kartı üreticisi msi asus veya gigabyte olacak şekilde de tavsiye verebilir misinH
Hocam 5070 ti 16 gb dir 110k ya 5070 koymazlar diye düşünüyorum zaten bu fiyata bu pc biraz fazla
Hocam onu almak yerine attigim resimdeki almak cok daha iyi olur
hocam bu hangi site + ekran kartı üreticisi msi asus veya gigabyte olacak şekilde de tavsiye verebilir misin
Bu sistemin şu anki fiyatı 140k görünüyor.H
Hocam onu almak yerine attigim resimdeki almak cok daha iyi olur
Pahalanmis hocam yapcak bisi yokBu sistemin şu anki fiyatı 140k görünüyor.