MSI MB Mpg B650l Edge Alınır mı?

tekin_bkr

80+
Reaksiyon skoru
5
Yakın zamanda bir ITX sistem topladım kullandığım anakart da colorful cvn b850i gaming frozen v14 fakat zannediyorum anakartta bir arıza mevcut yeni bir ITX anakart arayışındayım, cl30 6000 mhz ile sorunsuz çalışır mı sizce bu MSI anakart?

Yakın zamanda bir ITX sistem topladım kullandığım anakart da colorful cvn b850i gaming frozen v14 fakat zannediyorum anakartta bir arıza mevcut yeni bir ITX anakart arayışındayım, cl30 6000 mhz ile sorunsuz çalışır mı sizce bu MSI anakart?
Sorunu nedir hocam colorfulun?

Sorunu nedir hocam colorfulun?
Ekran kartı sürücülerinde gecikme yapıyor + EXPO açmıyor tamamen siyah ekran + oyun esnasında ses bozulmaları yaşıyorum. Anakartın veri yollarında bir problem olduğunu düşünüyorum. Keşke sorun olmasa asla değiştirmem

Ekran kartı sürücülerinde gecikme yapıyor + EXPO açmıyor tamamen siyah ekran + oyun esnasında ses bozulmaları yaşıyorum. Anakartın veri yollarında bir problem olduğunu düşünüyorum. Keşke sorun olmasa asla değiştirmem
aklıma 2 seçenek geldi biri psu diğeri infinit fabric ve soc kararsızlığı, ram ve psu nedir ram tek slot mu hocam? bios güncel mi? bir de am5 işlemci frame falan mı takılı işlemcide, orjinal montaj braketi mi var ?

Colorful kullanan çok görmüştüm ITX olarak

aklıma 2 seçenek geldi biri psu diğeri infinit fabric ve soc kararsızlığı, ram ve psu nedir ram tek slot mu hocam? bios güncel mi? bir de am5 işlemci frame falan mı takılı işlemcide, orjinal montaj braketi mi var ?
Patriot Viper Venom cl30 6000 mhz kullanmaktayım hem tek hem çift slot denedim sorun aynı şekilde devam etti her iki durumda da. Psu ise MSI Mag A650BNL modeli bildiğim kadarıyla c- tier bir psu. Sistemde %50-%60 yükte çalışıyor zaten şuan psu. Bir çok kez clear cmos yaptım ve bios ayalarını değiştirerek denedim manuel voltaj ayarlarını bile düzenledim fakat olmuyor. İşlemcimde orjinal braket var kule tipi soğutucu var dikkatli montajladım. BIOS 2 kez son sürüme güncelledim. Kafayı yiyeceğim colorful aldığıma bin pişman oldum

2 defa aynı anakart geçti elimden, birini aktif kullanıyorum öyle bir sorunum yok. 7800X3D, 2X16 6000MHZ ve çift M2 ile sorunsuz çalışıyor. Bi garantiye gönderin isterseniz

kule tipi soğutucu var
Hocam bunun montajını biraz gevsek yapın sonuna kadar sıkmayalım, yeteri kadar sıkalım aynı şekilde soğutmanın anakart braketini de aynı şekilde sonuna kadar değil yeteri kadar sıkalım. + olarak psunuz çok kötü msi oluşu aldatmasın 230v da f tier bir psu kötü yani. Ekran kartınız ve işlemciniz nedir?

Hocam bunun montajını biraz gevsek yapın sonuna kadar sıkmayalım, yeteri kadar sıkalım aynı şekilde soğutmanın anakart braketini de aynı şekilde sonuna kadar değil yeteri kadar sıkalım. + olarak psunuz çok kötü msi oluşu aldatmasın 230v da f tier bir psu kötü yani. Ekran kartınız ve işlemciniz nedir?
RTX 5060 msi gaming kullanıyorum işlemcim de 7500f
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 defa aynı anakart geçti elimden, birini aktif kullanıyorum öyle bir sorunum yok. 7800X3D, 2X16 6000MHZ ve çift M2 ile sorunsuz çalışıyor. Bi garantiye gönderin isterseniz
Keşke benimki de öyle olsa bana kafayı yedirtti

Dediklerimi yaptıktan sonra hala aynı şeyi yaşıyorsanız farklı bir psu ile deneyin hocam, düzelmiyorsa anakartı servise veya iadeye gönderin ben anakartla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

RTX 5060 msi gaming kullanıyorum işlemcim de 7500f
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke benimki de öyle olsa bana kafayı yedirtti
Yeni anakart yerine garantiye yollaman daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,086
Üyeler
202,193
Son üye