Öneri Philips 390 Hz Vs Aoc 420 Hz

aoc 2k 320hz monitörünü kullanıyorum ıps glow denilen şey yok denilcek kadar az lenovo legion monitörümden renkleri daha iyi eksi olarak diyebileceğim plastik lakitesi çok dandikmiş gibi ve hoporlör kalitesi iyi değil ses derinden geliyormuş gibi sesi var (lenovo moitöre göre)

Aradaki farkı anlayamazsın renklerden vs olma derim.
9800x3d 5070 ikilisini kullanacam valo csde 700 800 fps verir diye tahmin ediyorum 310-320 iyi monitorler var yarı fiyatına yakın orası biraz kafa kurcalıyor ama 420hz ile o fpsi daha iyi hissederim gibi duruyor diğerlerine nazaran. fark cok anlaşılır mı ondan emin değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aoc 2k 320hz monitörünü kullanıyorum ıps glow denilen şey yok denilcek kadar az lenovo legion monitörümden renkleri daha iyi eksi olarak diyebileceğim plastik lakitesi çok dandikmiş gibi ve hoporlör kalitesi iyi değil ses derinden geliyormuş gibi sesi var (lenovo moitöre göre)
Ghosting lag vb. hissetmiyim renkleri ortalama üzeri iyi olsun ses hoparlor falan umrumda değil.

9800x3d 5070 ikilisini kullanacam valo csde 700 800 fps verir diye tahmin ediyorum 310-320 iyi monitorler var yarı fiyatına yakın orası biraz kafa kurcalıyor ama 420hz ile o fpsi daha iyi hissederim gibi duruyor diğerlerine nazaran. fark cok anlaşılır mı ondan emin değilim.
240hz sonrası fantaziye kayıyor ve fark aşırı azalıyor misal ben 540hz de deneyimledim 240hz de kullanıyorum aradaki fark çok minimal yani profesyonel olcan ki o ufak fark işe yarasın, zaten araştırırsan 300hz ile 360hz farkı aşırı az yine de sen bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,836
Üyeler
202,408
Son üye
sophielilith
Geri